Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 Disember 2011

BERSEDIA 901 !





ANAK MUDA BERSEDIA!







PERHIMPUNAN 9 JAN MENJURUS PADA REVOLUSI - mkini

PERKASA memandang serius berhubung penyebaran risalah yang mengajak orang ramai berhimpun di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada hari keputusan liwat membabitkan Datuk Seri Anwar diumumkan pada 9 Januari depan.

Presiden kumpulan pendesak Melayu itu Ibrahim Ali mendakwa "ada pihak yang mahu membuat huru-hara" pada hari tersebut.

"Ini kerja menghasut, menghina sistem kehakiman negara dan menodai serta mencabuli keluhuran undang-undang dan perlembagaan negara.

"Dalam laman web ada kempen-kempen (ini) begitu meluas... Mereka bangkitkan kembali cerita di Tahrir Square, seolah-olah mengambil keputusan Anwar Ibrahim tidak bersalah," katanya dalam sidang media petang ini.

Sambil menunjukkan risalah tersebut, Ibrahim menyeru rakyat supaya tidak turut sertadengan tindak tanduk pihak yang didakwanya mempunyai kepentingan politik dan peribadi dalam perhimpunan itu.

"Saya menyeru kepada rakyat supaya menghormati undang-undang. Kita mahu melihat negara kita aman damai, jangan dipunah ranah oleh kerana seorang individu.
"Serah kepada mahkamah untuk membuat keputusan. Tetapi tindakan pre-emptive ini menjurus kepada revolusi.

"Siapa ganggu gugat perjalanan mahkamah, saya anggap (ingin) mencetuskan revolusi dalam negara," katanya.

Sehubungan itu, ahli parlimen Pasir Mas itu berharap pihak keselamatan menggunakan tindakan sekeras-kerasnya bagi menjamin keselamatan pada hari tersebut.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah...%%3*(0 )&%$Hnio 96723^&* kah kah kah

kah kah kah ...(*67236A5S7...&$80uyqwbzt6e434..t6237390... kah kah kah

kah kah kah...*&##56^&...(*78526678..akZ... kah kah kah






8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bro apa maksud nya tu bro ana tak faham la ana tau hanya khaaiikkk ptuihhhhhhhh

albert magic berkata...

woit braim ali, tindakan tegas pasukan keselamatan tu termasuk membunuh rakyaat yang berhimpun ke macam di syria.betul juga tak kan nak gunakan peluru tu ke atas tentera USA

Tanpa Nama berkata...

Ala Perkasa...apa nak takut...lu punya ahlikan ramai...campur dengan Pekida...campur lak dengan Pemuda Umno....campur lagi dengan NGO-NGO Pencacai Umno....Ahli-ahli silat...woi...sikit punya ramai...tapi...bila gua tengok betul-betul...itu muka orang yang sama aje....chit...kasi malu aje....kahkahkah

Melayu Kena Sokmo berkata...

Woi Brahim! Bila lah hang ni nak mampus katak ooiii.... aku doakan kena heart attack kali ini hang akan jadi katak minyak pula. Kah...kah...kah..

Tanpa Nama berkata...

Kepada Ibrahim Ali,

Sebenarnya kami bukan nak mencetuskan revolusi,

KAMILAH REVOLUSI TERSEBUT!

Sekian.
Rakyat Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

harap2 tukar tiub pun turun 901 nnt...jgn jd mcm bersih 2.0 dulu...punya lah kuat bakar line tp tukar tiub tk turun pun...hu hu hu.. apa2 pun cool...

Pro_Pembaharuan berkata...

Tanpa Nama berkata...
KAMILAH REVOLUSI TERSEBUT!
29 Disember 2011 11:35 PG

WOWWWWWWWW!!!
Gua suka ini...

WOOOOOOOWWWWWWWW...

Memang kami anak-anak muda MAHU BUAT REVOLUSI!!!

Memang kami mahu humban babi-babi macam brahim ali, rosmah babi dan jugak madey babi dalam jamban!

MEMANG KAMI MAHU REVOLUSI! Tanpa Anwar Ibrahim, Tanpa PKR, Tanpa apa-apapun, kami TETAP MAHU REVOLUSI!

REVOLUSIIIIIIIII!!! Ngauman revolusi umpama ripple effects! makin lama makin besar. Lagi dihalang, LAGI BESAR!

Tanpa Nama berkata...

sebenarnye katak ni cepat2 merayu kat melayu jangan ikut berhimpun ni sebab nak cover airmuka, eh lendirmuka dia, sebab dalam hati dia yakin yg akan turun mesti ramai ribu2, sedangkan kumpulan dia kalau diajak turun mesti ciputtttt jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot