Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 15 Disember 2011

PENGUMUMAN TERBUKA DARI TUKAR TIUB




INI TANDA COOL




SIAPA COOL - APA YANG COOL -
SIAPA POYO - APA YANG POYO



tim tukar tiub sedang meneliti
siapa cool dude untuk tahun ini
siapa cool dude untuk tahun akan datang
apa yang cool
apa yang masih cool
apa yang telah poyo
siapa yang poyo

feshen apa yang cool
style rambut mana yang cool
warna apa yang cool

cafe mana yang cool
wilayah mana yang cool
untuk bersantai dan dilihat cool

membuat apa yang cool
memmbuat apa yang poyo

buku apa paling cool untuk dibaca
buku apa paling poyo
muka siapa paling cool
muka siapa paling poyo

sesiapa ada cadangan
sila hantar seberapa segera

tunggu dan nanti senarai cool
hanya tukar tiub membuat trend
hanya tukar tiub pemula feshen
hanya tukar tiub mengubah fikrah

siapa bertukar tiub dia wujud
i tukar tiub therefore i exist
je tukar tiub donc je suis

PENDATANG BARU YANG COOL



17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Buku Jalanan. ini cool!

http://www.facebook.com/pages/Buku-Jalanan/159104564177897

usha sikit!

mae berkata...

selain dari zulnordin adalah cool

mek berkata...

fesyen paling cool - fesyen warna kuning.
buku paling cool - aku still vote for tapai. bukan nak bodek lu, tapi serious, aku suka baca buku tapai. bila lu nak sambung buku tapai lu?

suara rakyat berkata...

warna paling cool - kuning
politikus paling cool - mat sabu
rokok paling cool - surya & marlboro
kasut paling cool - dr martens
seluar paling cool - levi's 501
band paling cool - dum dum tak

Tanpa Nama berkata...

aku rasa trend hitam bleh cool kot cam sample baju ABU tu. bayangkan gerakan rakyat bergerak serba hitam di tengah2 ibukota kl. hitam sehitam hitamnya, biar khairi je gerakan bangla merah dia huahahah..... podha chit patriot....

P/s kalo baju itam tu bukak for sale, bg la info mana ble dpt. aku nk 1

Tanpa Nama berkata...

TT, sorry to say. dalam list aku, sejak nak ke penghujung tahun ni, aku masukkan TT sebagai antara yang poyo kerana banyak NATO.

Tanpa Nama berkata...

cool - samad said,ambiga,TT,ong kim swee,kalid ibrahim,mat sabu,mat indera,team 4x100 malaysia,lim guan eng,azrai khor n team N9

poyo - brahim ali and the perkasa kompeni,KJ,SPR,sahrizat,ko kay kim,KOAM,tv1,tv3,team takraw malaysia

zaid ibrahim???

Adam Adha berkata...

pegang bendera PKR, dulu masa PRU 08 cool sekarang rasa skema plak kah kah kah....

Tanpa Nama berkata...

mana nak dapat t-shirt abu

Tanpa Nama berkata...

bro yang gambarnya sedang sepak carnister masa bersih 2.0 paling cool!

suara rakyat berkata...

politikus paling cool - mat sabu
warna paling cool - kuning
seluar paling cool - levi's 501
baju paling cool - generation 709, bersih 2.0
kasut paling cool - boot dr martens
rokok paling cool - surya, marlboro
tarikh paling cool - 9 julai
sasterawan paling cool - a samad said

suara rakyat berkata...

politikus paling cool - mat sabu
warna paling cool - kuning
rokok paling cool - surya, marlboro
baju paling cool - generation 709, bersih 2.0
seluar paling cool - levi's 501
tarikh paling cool - 9 julai
kasut paling cool - boot dr martens

Cap Ayam berkata...

cool dude tahun ini sudah tentu Mohamed Bouazizi. Pembakar semangat arab tu. Yang cool bawak basikal g kerja, yg masih cool tidur lambat bangun lambat..yang poyo, isap rokok skang dah poyo laa..yang poyo gua rasa ketua amk tu, siapa namanya tu yang gendut tu, dia tu sesuai laa dengan puteri umno tu kahkahkah fesyen yang cool pakai baju koyak lengan, peghh cool bro..style rambut gua tengok sekarang ni budak2 into Faux-hawk laa, jenis mohawk tipu punya, tak cool la bagi gua, puih! tempat paling cool kuala kubu bharu laa, rilekk er chill..buku paling cool TAPAI feveret gua ni bro, tapi gua tak cool sangat laa sebab gua pinjam kawan punya, kawan gua tu kira coolio laa..aaa lagi paling cool tahun ni jambang laa, gua tengok mat saleh pun into jambang tahun ni, nampak garang bukan jenis k-pork laa..amacam list gua ni bro? boleh pergi jauh tak?

Tanpa Nama berkata...

poyo, daftar jadi ahli sayap pemuda Umno, PAS, PKR.

cool: jadi ABU kah kah kah. tiada siapa jadi bos politik kita. kita adalah bos kita sendiri.

amacam?

Tanpa Nama berkata...

Warna hitam cam t shirt abu tu "cool". Bayangkn kalo kita trun dgn serba hitam, hitam sehitam hitamnye hehehe... Cool. Mana nk dpt t shirt tuu... Cool

Tanpa Nama berkata...

mlm tadi kat mlewar tshirt ABU sold out....

Tanpa Nama berkata...

In Trend
1. ABU

trend cool sepanjang zaman
1. pakai t-shirt+sweater+seluar jeans+sneakers dan turun demo.


kekal poyo
1. baca majalah mangga, urtv, utusan, harian metrosex.

2. belajar di universiti tapi tak pernah turun demo.

3. kaki tangan kerajaan ampu UMNO.