Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 15 Disember 2011

SATU LAGI SURAT DARI ORANG ITAM NIGERIA





TUNGGU NAK SELUDUP KE MALAYSIA












NOTA:
surat orang itam nigeria dibawah ini
ada persamaan dengan beberapa warga malaysia

apa kesamaan itu?

mereka semuanya jual agama
kah kah kah
tak caya sila baca surat dibawah
kah kah kah



Hello,

Season greetings to You. My name is Mrs. Delilah Alexandro .
I am 59 years old and I was diagnosed for cancer for about 2 years ago.
I will be going in for an operation later today.I decided to WILL/donate the sum of Fourteen Millions Two Hundred Fifty Eight Thousand United States Dollars to you for the good work of the lord.

Contact my lawyer with this email:
Name: Barrister Henry Jacobs
Email: henry_jacobs09@hotmail.com
Tell: +44-703-595-8864

Tell him that I have WILLED 14.258M to you by quoting my
personal reference number LLP/953/900//316US/UK.

As soon as you contact him with this details quoted above, he should be able to
recognize you and help in claiming this amount from my Bank.

Mean while you are advised to keep this mail and it contents confidential as i
really want my wish accomplish at the end of the day.Please do pray to God for
my soul. My friend please do not send me any email as you are to send my
barrister an email directly.

God Bless
Regards,
Mrs. Delilah Alexandro.


INI BUKAN NIGERIAN!




LAWAN


5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tak habis habis lagi gambar nala punya matalik memang photo of the year Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah

Tanpa Nama berkata...

sekali mai itam merelip punya XD

Tanpa Nama berkata...

Walaupun raut wajah mu tidak ku kenali, namun ianya TETAP MENJADI POJAAN KU! Ngeehngehngeh!

Sawo sawo berkata...

jgn la jual nama tuhan utk dpt uang mcm org hitam diatas nu. aku dgr pegawai imigresen dah teruk kena tumbuk dgn negro kat melaka. wah kalau dgn rakyat sendiri bukan main garang pak polisi tapi dgn negro takut pulak. walhal negro tu bukan disokong kerajaan dia atau lawyer. alamak baru teringat kutty punya anak angkat nih.

Jonathan Davis berkata...

TT,Mohon semua pembaca Blog ko rate satu artikel TERHANGAT !!! kat Blog MAS, Isu sama macam yang ko pernah kupas tentang gagak hitam sebelum neh and inilah punca kenapa negara kita selalu sangat ada isu yang tak ada penghujung... Selamat Tahun Baru 2013~~!!
p/s - Mohon sesiapa yang ada info tentang kegiatan persundalan warga Nigeria dengan warga tempatan untuk e-mailkan info anda kepada e-mail saya ye...
Jutaan Terima Kaseh Didahulukan atas maklumat teman2 semua