Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 14 Januari 2012

BILA NAJIB NAK PERGI PARIS LAGI ?




HABIS TANAH SELESAI DIREMBAT





BANYAK MASALAH RAKYAT SELANGOR AKAN SELESAI JIKA BN KEMBALI MEMERINTAH
– mStar

Najib Razak hari ini berkata banyak masalah yang dihadapi oleh rakyat Selangor di bawah kerajaan negeri pakatan pembangkang akan dapat diselesaikan jika kerajaan Barisan Nasional (BN) mengambil alih negeri itu.

Najib berkata selepas empat tahun mentadbir negeri Selangor sejak pilihan raya umum 2008, kerajaan negeri pimpinan pakatan pembangkang masih tidak menunaikan janji-janji mereka sehingga menyebabkan sesetengah pihak berasa kecewa.

Dia berkata antara masalah yang dihadapi oleh rakyat Selangor kini ialah masalah air, sampah sarap dan para peniaga kompleks Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) yang menghadapi cadangan kenaikan sewa ruang niaga yang mencecah sehingga 100 peratus.

KAH KAH KAH
KAH KAH AKH
KAH KAH KAH


woit...MEMANG HABIS SELESAI.... kah kah kah...

kah kah kah...SELESAI KENA REMBAT....kah jkah aklh

woit... SELAMA 54 TAHUN GEROMBOLAN BUAT KERJA MEROMPAK.... kah kah kah..

kah kah kah...BILA TERBONGGENG... BARU SEDAR...kah kah kah...

woit... ZAMAN GEROMBOLAN DI SELANGOR SUDAH TAMAT..... kah kah kah..

kah kah kah...KHALAS... FIN.... FINITO... BUNGKUS.... kah kah kah...

NOTA:
kegembiran dalam hidup
ialah melihat ahli ahli gerombolan
frus menonggeng di selangor
kah kah kah


SATU GERAKAN RAKYAT



7 ulasan:

siti sifar berkata...

Simple thinking la bro, PR perintah ka, Beer End perintah ka, masalah tetap ada. yang beza cuma cara selesaikan masalah.
Pangkah Beer end?... SORRY. dah terlalu banyak masalah diorang bawak.
Dpd bagi Beer end berkuasa kat selangor, lebih baik lepaskan HANJING TERSEPIT. Sebab umngok lebih jahat dpd binatang maka ia dipanggil GEROMBOLAN... gantinama khas utk kawanan anjing, babi & UMNGOK SAHAJA.
singa pon org tak panggil GEROMBOLAN TAU..

Senin Kuantan boy berkata...

Bro TT..

Lu suruhlah najib balik kampung dia kat pekan nun. Lu suruh dia bawak bini dia skali. Lu suruh dia sama bini dia redah banjir tolong orang kampung dia. Kalau setakat datang jenguk kat pusat pemindahan banjir di dewan2 atau di sekolah2... baik tak payahhhhh! Wa nak tengok sangat gambar najib sama bini dia basah kuyup dalam banjir sebab tulong orang kampung kat pekan.

Kampung dia tengah banjir besar. Buat apa dia sibuk2 kat selangor. Dah tak ada kerja ke nak buat kat Pekan yang tengah banjir tuh!

Tanpa Nama berkata...

Setuju dgn Siti Sifar, mana lah ada dlm dunia ni parti yg memerintah dgn 0% masalah....Mana ada manusia yg boleh memuaskan hati semua orang??? puak ni setuju, puak tu tak setuju...Itu biasa laa...
Sebab tu perlunya check and balance, pemisahan kuasa...semua tu untuk memastikan negara ditadbir dgn seimbang...

Khun Pana aka johanssm berkata...

Yang suka di rogol akan undi umno.

Tangkap Toyol berkata...

Undi BN sama macam undi Zakaria Md Deros dan Khir Toyo. Perompak disiang hari.

Makan Lembu berkata...

Najib tak suka balik pekan sebab atas jalanaya banyak tahi lembu. ikut fahaman guruji nasib malang menimpa jika kenderaan najib terlanggar tahi lembu sebab lembu binatang suci. sebab tu peruntukan utk lembu dialih ke bahau utk kurangkan tahi lembu di pekan.

Tanpa Nama berkata...

apa jadi perbicaraan di perancis? atau hanya dongengan? kami nak najib kena. jgn permainkan hati rakyat dgn dongengan bro.