Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 27 Januari 2012

DUM DUM TAK - BAND COOL - MALAM INI DI SHAH ALAM




NOTA:

dum dum tak satu satunya
band yang paling politikal
band yang paling cool
band yang paling counter culture

malam ini di pekan frinjan
malam ini di shah alaim
datang jangan tak datang
bawa sebotol johnny walker


COOL COUNTER CULTURE






DUM DUM TAK
Pra-Lancar buku dokumentasi DUM DUM TAK berjudul AKSI REAKSI hari ni
Jumaat 5ptg -11 Malam di Pekan Frinjan,
di Kompleks Belia dan Kebudayaan Selangor,
Seksyen 7, Shah Alam. Be there or die. haha. :)







INGATKAN TARIKHNYA







7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

program dh bagus tp tk baik siap suruh org bawa johnny walker...ni bkn program org umno...huhuhu...

Tanpa Nama berkata...

Betul tu....
Program dah bagus tapi mengajak kepada kemaksiatan..
Kalu macam ni punye promote tak berkat jadinya..
Lawak yang tak bertempat lah kau ni Hishm..
Nasib baik aku orang tua.. akal masih waras boleh justifikasi..
Kalau bawah umor baca blog kau ni silap2 di cari air setan tu.daripada tak kenal jenama lama2 jadi familiar disebabkan promosi kau Hisham.
Walau bagaimana pun aku tetap baca blog kau..baik buruk aku fikir sendiri sebab awal2 lagi dah ada warning sebelum masuk blog kau..tanggungjawab sendiri untuk menjana minda kearah mana halatuju setelah baca blog kau...kah kah kah...

fique berkata...

ek eleh. .
klau tt suruh bwak air zam-zam pn mcm la pakcik nk pegi. .
ni just lawak. .
lg 1 'budak2' skang pandai beza halal haram. .
jgn ingat 'budak2' skang lekeh mcm zaman pakcik maseh budak2. .
klau ada pn budak2 bengap yg akan g cri air tu kalau dipromosi, dorang x bca blog ni. . Budak2 bengap 2 dorang g baca blog cara2 memakai tudung hana tajima atau pn blog yg siar gmbr lady gaga bogel d stage. . Mcm gengster bdak sekolah jalan kebun. .
so dun worry ye pakcik. .
lg satu,budak2 bengap mcm tu x dgr dum dum tak. .
dorang layan Hujan ataupn mawi. . Lg skali pakcik jgn risau ye. . .
hahahahaha. .

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah...

lawak tak cool...

kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

johny walker tak cool.itu air umno.

double axe la cool. itu baru air hindraf. baru air rakyat.

kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

X senonoh la kau ni TT...
Nasib bek kau tulis tu secara umum...
Klu bkn melayu yg bawak benda tu x pew la kot...

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha hu hu terkena jugak kau yerk...
Padan ngan muka kau..duk layan lawak bodoh aku...he he he...