Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 31 Januari 2012

FLOM - SUDAH JADI FAT LADY OF SHOPPING







FESTIVAL FESYEN ISLAM : ROSMAH TAK BELANJAN SAKAN
- mkini

Pengerusi Festival Fesyen Islam (IIF) Raja Rezza Shah yang turut bersama dalam rombongan lawatan isteri Najib Abdul Razak ketika membeli-belah di butik pereka Australia berkata kata Rosmah Mansor tidak berbelanja sakan seperti yang didakwa.

Menjawap soalan yang dikemukakan oleh Malaysiakini, Raja Rezza berkata 61 helai pakaian yang dibeli di pusat membeli-belah Carl Kapp di Paddington, Sydney, Australia, baru-baru ini sebenarnya adalah stok atau bekalan untuk sebuah kedainya di London.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


NOTA:
dunia sudah berubah
dalam buku sejarah perak
ada di kesahkan bagaimana
dalam satu jamuan bersama tuan residen
sultan perak telah terkentut

dengan serta merta
bedahara di sebelahnya mengaku yang di terkentut

dunia berubah
kali ini mak janda 7 anak yang bershopping sakan
ada raja yang mengaku
dia yang shopping bukan mak janda
kah kah kah


FLOM : FAT LADY OF SHOPPING







19 ulasan:

Fahmi Ismail berkata...

Kehkehkehkeh...Raja Rezza Shah...teringat lakonan hang dalam Ali Setan.. "Ya salaaammm "

Tanpa Nama berkata...

Haahhh??????????
Shopping di Australia untuk kedai di London???
apa ke jadah nak tipu Makcik Felda lagi ni????

Game of Power berkata...

Itu dah jadi FLOS TT...
Hahaha...

Mah Lentoookkk berkata...

uiiiihhh..

awat hang tak habaq awai-awai....
dah dekat sebulan shoping baru hang habaq pasai stok butik pullaakk.....
awat tungguu sampai dekat sebullaann.

mangkok hayon betoii hang ni nooo...
awat hang buatt lagu tuuuu

nasib baik orang jual karpet tak ngaku benda tu kedai karpet dia punya stookkkk..

duniaa... duniaaaa.... macam-macam stoookkkkk punya cerita pon ada...

nak tanya sattuuu....
stokn kat butik hang tu saizzz ape?
saiz S ke saiz M
kahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

aTTACK THE MESSAGE AND PLEASE DO NOT BE RUDE.

melintang patah berkata...

baru dapat idea selepas berhari-hari dibelasah kanan, kiri, depan & belakang.....nanti boleh ikut lagi rombongan membeli belah, pasai bijak coverline...

kampong lad berkata...

kes ini lebih teruk dari insiden terkentut. nyonya mansor (maharani) berak terkincit, raja (dapat gaji dari maharani)cuci pungkoq.

cicitHJHASSANu berkata...

raja ni betui2 bongok....takpe kengkadang sedap kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

hahaha tak boleh blah kartun brader zunar tu
kalau ada sorang, eh sekor lagi mencelah tengah2 pasangan merpati 2 seJOLI tu sedang bershopping sakan ala2 shop til u drop, sudah pasti memasing terlompat2 gumbira akibat riang di hati gara2 puas sakan JOLIkatak kerana yg mencelah ala2 tukangbodek tu taklain takbukan spesis katak.

soklan cepumas: spesis katak tak geng ke dgn spesis lembu? bukan ke mcm burung apa tu yg suka bertenggek je atas belakang lembu tu?

-average joe-
www.klakka-la.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

cilanat punya penipuan..beli baju kt Australia untuk kedai di LONDON...susah bila dikelilingi oleh org bangang2 ni...tak pasal2 kantoi..

yes berkata...

Pakai Credit card siapa?

HASAN AL-UNTA FADANG FASIRUN berkata...

Aku ada benda nk bgtau kpd umat melayu-islam. Aku trima sms mnta 4wrd kt org rmai. Katanya Skrg kristian sdg aktif d seremban dan selangor kian pesat ke negeri lain. 1900 org paderi melayu yg baru tiba dr singapura berada di sini. Hati2 dgn air mineral 1-al baramkah 2-al mansori 3- al bistaria 4- al mansur 5- al mubarakh 6- al barakah 7-al bestari. Air tersebut tlh ditambah dgn holywater. Air ni ble mengakibatkan lidah keras atau kelu utk menyebut kalimah Allah atau shahadah.

Pd pendapat aku la,apa kata kita sruh geng2 HIMPUN ni drp berkumpul kt stadium lbh baik pergi emmpangan2 yg ada kt dunia, jampi supaya air tak dpt sapa2 buat air holiwater. Selesai masalah dunia. Tak pyh nk himpun terhimpun lg, tak pyh nk solar bersolar lg, dan tak pyh sruh org 4wrd sms lg.

Tanpa Nama berkata...

macam ler kat london nun tak ada jual pakaian macam turrrr

aper punya bangang

Tanpa Nama berkata...

Raja kat malaysia semuanya celaka..
raja atau sultan?
2 kali celaka
kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Ni Raja Gay.. satu KL dah tau dia ni gay..
Sebab tu Lady badak air ni gemar....

Tanpa Nama berkata...

dah lama dah...

Tanpa Nama berkata...

raja ni mai dari celah burit mah janda ke?
kah...kah....kah....

Tanpa Nama berkata...

Ayoooo....ni lah tabiat orang yang berkuasa....bila dah kena korner...macam-macam alasan yang tak masuk akai dia mai tabur....

tapi analogi TT memang cun laa...al-kesah terkentut ..kahhh.kahhh.kaahhh...

Tanpa Nama berkata...

si flom ni pun satu.
kalau tak shopping berjuta2 tu.
boleh mampus ke?
tak habis2 mencari
kemarahan rakyat.