Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 10 Februari 2012

APA DIA DKK - SILA TEKA





INI MUKA DUA EKOR ANK LEMBU


















NFC : PERJANJIAN PINJAMAN TAK LARANG PELABURAN HARTANAH
– mkini

Perjanjian untuk pinjaman mudah RM250 juta dari kerajaan kepada National Feedlot Corporation (NFC) tidak melarang syarikat tersebut daripada menggunakan dana untuk pelaburan yang tidak berkaitan dengan industri ternakan lembu, kata ketua pegawai eksekutif (CEO), Wan Shahinur Izmir Salleh.

Dalam satu kenyataan hari ini, Wan Shahinur Izmir berkata, oleh itu, syarikat tersebut tidak boleh disalahkan kerana membeli hartanah apabila projek fidlot tersebut dihentikan sementara untuk kajian daya maju.

Menurutnya, perjanjian pinjaman itu tidak menyatakan sebarang larangan untuk membuat pelaburan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit....SEORANG LAGI ANAK EEE.... kah kah kah

woit... EMAK KAU BUKAN MELAYU LAAAA.... MACAM MANA NAMA KAU WAN..... kah kah kah..

woit... JANGAN NAK TIPU MELAYU.... NAK MENYAMAR...kah kah kah...

kah kah kah...DULU ISTILAH MELAYU MALAON MACAM INI DI PANGGIL IALAH DKK...kah kah kah..

kah kah kah..SILA BACA KITA MELAYU LAMA APA DI DKK.... kah kah kah

klah kah kah..PERGI ARKIB NEGARA BACA AKBAR MELAYU LAMA AKAN JUMPA ISTILAH KLASIK DKK.... kah kah kah..

NOTA:
sila tunjkukan kepada orang ramai
surat perjanjian itu?
mana dia ?
apa isinya?
jangan cakap sahaja hingga ke hari ini
tidak ada sesiapa yang melihat watikah perjanjian itu

buka dan buktikan
jangan cakap sahaja!






FORUM MALAM INI





FORUM OKU/ORANG BUTA

malam esok di dewan bangunan orang buta
brickfield sebelah monorail tun sanbanthan

OKU TERTINDAS - OKU CULAS

jam 8.00
kompleks MAB

PANEL:
Hishamuddin Rais - aka tukartiub
Mohd Faizal Che Yusof - aktivis hak asasi kurangpenglihatan

semua orang celik dijemput hadir
untuk mendengar apakah masalah
yang dihadapi oleh orang kurang upaya






11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bencilah! asik terlepas jer org2 cmni! (nmpk gaya mcm xkn ade tindakan) byk sgt dolak dalik. kalau btul sume yg mak dia n ape yg dia ni ckp nape x ckp cmni dr awal2 aritu! penipu!

Libang Libu berkata...

Tuan TT,

makna DKK ialah Darah Keturunan Keling, amat popular utk menghina keling dizaman persekolahan dulu.

atau boleh jugak, DIA KAKI KOLOM!
kahkahkahkah!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Bro aku tahu apa maksud DKK itu

Tanpa Nama berkata...

ANAK-ANAK LEMBU
satu orang mat ganja dan satu lagi mat bapok....
CELAKA.....

kampong lad berkata...

ayoyo tamby, mau pusing kalu, lu sendiri kepala pusing la, kita lu mau pusing tak boleh punya. 'nature of business' adalah wajib dlm tiap2 syarikat samada buat pinjaman atau tidak. period.

Sudin berkata...

DKK....?
Siapa bagi arahan kepada Jabatan Pendaftaran Negara mana-mana keling/mamak masuk melayu boleh menggunakan Bin dan Binti..?

Woit pukimak Mahathir....mamak haram jadah...!
Tidak semua melayu mudah lupa hasil arahan kamu kepada Jabatan Pendaftaran Negara ini.
Masih diguna pakai.
Itu sebabnya terhasil keturunan keling paria dalam pemuda Umno(B)khususnya.

Yang melayu pun bodoh nak mampus masih lagi sokong Umno(B)....apa lagi yang tinggal ?
Suruh berfikir tak endak,suruh membaca malas.....
Mana ada Umno untuk melayu....dah diharamkan oleh mamak paria Mahathir haram jadah...!
Melayu dalam Umno(B)hanya untuk jadi barua menteri-menteri...

Pendapatan RM3,000 layak dapat bantuan 500...itu pun tak boleh nak fikir.....
Pendapatan RM3,000 sebulan kebawah adalah taraf miskin bangsat...nak berlagak apa gaji RM3,000 sebulan....?

Anak mamak haram jadah ni gaji RM45,000 sebulan....yang perempuan anak mami pukimak gaji Rm30,000 sebulan.......

Bodoh nak mampus....!
Pegi mampuslah melayu Umno(B)....!!!!!!!!!!!!

pakcik lan berkata...

Anak2 dkk pengarah sykt sila buka Dan tunjuk isi Kandungan perjanjian. Mami jgn lupa janji buka...

Tanpa Nama berkata...

Dey anak lembu....jangan nak AUTA KELING la.....bodoh punya alasan...kau ingat duit RM250 juta tu duit sapa?...cuba kau bagi proposal kau nak ternak lembu tu bagi kat bank...kau ingat bank nak kasi pinjam ka?...tio na seng punya anak lembu...

Tanpa Nama berkata...

ohhh...inilah alkisah cerita.... Melayu dilembukan oleh Mamak keling rupanya.....kahhh.kaahh..kahhh....
Dalam dunia mana ada tempat yang orang boleh tukar bangsa bila tukar agama...only in Malaysia beb.....ayoyo...patutlah Madey tulis buku Malay Dilema....

Paper Star kata DJ Dave (Punjabi) pun sudah jadi melayu pasai dia member UMNO...

bangang laa x3

Tanpa Nama berkata...

lu ingat senang ka nak twist DKK ni TT? Mereka adalah lintah darat yang sesuai disebut perangai lintahnya tu.. lagi kita cuba nak buang, lagi dia gigit lagi kuat... melainkan dibunuh saja, baru dia akan lepas lovebite tu..

dalam kes ni, murujib dok diam, sbb tak berani, kasik cakap kaloo, mat sembab akan pancung punyer...

bela lembu juga berkata...

betul betul betul. correct correct correct.