Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 10 Februari 2012

JANGAN LUPA MERAYAKAN HARI CINTA SELURUH DUNIA




KEKASEH DIMANA KAU SELAMA INI?











NOTA:
untuk looser seluruh dunia
14 febuari adalah tarikh gantung
tanpa kekasih
tanpa teman
tanpa seloka
tanpa pantun

tidak ada bunga
tidak ada kad ucapan
tidak ada sms di terima

yang kau baca hanya tukar tiub
aduh! sedihnya kah kah kah

looser of the world unite!


MASIH BELUM TERLEWAT LAGI






LOOOSER OF THE WORLD
kamu ada 4 hari lagi
untuk membetul diri
sila iklankan diri di fb
sila masuk mirc
sila cari kembali myspace
sila lihat friendster

sila hubungi teman sekolah
sila tukar baju untuk di lihat cool
sila pakai coli yang baru
sila berdandan
sila bergincu

sila hubungi tukar tiub
kerana memilki senarai nama loooser
yang terkumpul bertahun tahun
yang gagal disetiap hari valentine
kah kah kah



INI DATE KAMU YANG GAGAH


16 ulasan:

mek berkata...

tt, jom pi dating 14 february

kah kah kah

Sheild berkata...

Sampai hati panggil saya looser. Anyway, saya yang lebih suka hidup sorang. Hari-hari Valentines Day okay.

Tanpa Nama berkata...

kempen utk new years..thaipusam..hari natal..valentine day di blog TT sungguh meriah dgn usaha mengajak ke perayaan2 itu...tp sambutan maulidur rasul SAW di blog TT sungguh suram dan muram...tau lah TT duk kota london 20thn...huhuhu...

Mat Gersang berkata...

aku hampir setengah abad usia
belum pernah sambut V Day
belum ada minah cun
yang cool dan trendy
yang pandang aku dengan dada berdebar-debar

mungkin V Day tahun depan...
atau tahun depannya lagi satu...
atau setahun selepas itu...

Atau mungkin tiada sambutan untuk selama-lamanya...

ada nama berkata...

tanpa nama 10 Februari 2012 2:19 PTG

cuba kau belek balik posting tt 5 february 2012 8.54am.
tt ada buat ucapan selamat menyambut maulidur rasul la.

lain kali sebelum nak mengata, study dulu, baru tak nampak bodoh.
lagi satu, kalau bodoh, jangan bagitau orang.

kah kah kah

jakapo berkata...

kepada yg memantat secara tak sah (bukan suami isteri) dan tak takut azab neraka...JANGAN LUPA PAKAI KONDOM!....nape la tt ni lupa nak ingatkan pesanan kondom....nafsu syahwat tentu bergelora ketika beromen2 cium molot french kiss raba2...picit2...korek2...isap2...kolom2.....tentu xbole tahan nak cocok henjut2...pancut dalam(pada mereka2 yg tiada kekuatan mental)

semoga berkurang bayi luar nikah di malaysia ni.....

Tanpa Nama berkata...

kah.kah...kah....dah setengah abad lebih...ada hati panggil diri sendiri looser...poyo betul...

Tanpa Nama berkata...

sambut valentines ni adalah propaganda kapitalis tujuannya untuk mengaut keuntungan yang banyak untuk taukay bunga, coklat, hotel dan sebagainya boleh up harga pada hari tersebut, jadi orang yang menyambut valentines adalah bodoh kerana tertipu dengan propaganda kapitalis kah kah kah

pakcik lan berkata...

Kita Sambut hari cinta satu hari. Hari lain tibai gerombolan. Pas ni menteri skmm cadang public hol hari cinta. Semoga akhirnya semua hari public hol, x yah gi kerja. Boleh kot lagu tu?

Tanpa Nama berkata...

aku looser, apa aku peduli..hidup pun senang, boleh beli gitar, boleh beli komputer, boleh beli kereta, boleh makan sedap2, boleh beli rumah lagi, best apa..kalau ada awek, nak kena payung dia lagi, habis duit kat betina tu je, kalau bawak ke kawin takpe juge, ini tup2 putus kahkahkah itu lagi looser, duit habis hasil pun tarak kahkahkah..looser macam aku ni, nak pancut kat mana2 pun boleh kahkahkah aku rasa aku looser yang cool

Fatmawati MN berkata...

No Valentine. Just be Trendy and Cool...14th Feb is just another day..like other days TT.

Tanpa Nama berkata...

apa barang sambut valentines baik makan roti canai cicah kicap lagi bagus

Mesin Taip berkata...

looser of the world unite!.. hehehe

Game of Power berkata...

Smp hati kau tinggalkan aq...uwaahhh....<-----LOSER

Tanpa Nama berkata...

Apakata all looser pakat ramai ramai makan roti najib kat brickfields tu.. Untung untung boleh jumpa TT kat sana.. Heheheh

AveragePai

Tanpa Nama berkata...

dalam banyak2 kempen ko ni bro, ni la kempen yang hampehhhhh...gelar orang looser..bangga sgt ke dengan budaya barat dab munafik tu. promo budaya bebas. act, ko tu yg looser...sila la muhasabah diri..maleh nak kutuk2 ni he3...