Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 11 Februari 2012

PROGRAM DI SANA SINI




LOOSER JANGAN LUPA SELASA INI












NOTA:
bibir bibir
untuk dipakai
pada hari valentin

NOTA:
semua yang gagal tahun lalu
anda ada 2 hari lagi
2 hari lagi untuk menjadi teman valentine

2 hari adalah satu masa yang amat lama
ertinya ada 48 jam
jika kali 60
ada berapa minit
jika kali 60
ada berapa saat

sila usha
layari fabe book
untuk untung bertemu
tapi awas!
jangan terjumpa gagak nigeria


NOTA:
jika masih gagal
sila hubungi tukartiub
yang memilili ratusan
muka muka gagalm kah kah kah

NOTA:
tahun ini tukar tiub
akan mengeluarkan senarai
mereka yang gagal
sila bersedia!



SABTU DEPAN DI KLANG
















10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT takkan nak jumpa gue minah indon ni ha.. aww.. semoga TT tak terus menjadi sore looooooser lagi tahun ini.. kalo tak list poyo ialah TT yang teratas.. biar dapat makcik felda kerdau sana ker.. janji dapat panchut.. jangan lupa pakai stokin yer..

mek berkata...

tt, amacam?
semalam wa ajak lu dating 14 february. lu ok tak? ke nak maintain jadi looser?

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

TT saya nak tengok je orang² hebat yang melalak pasal akidah ni benteras hari valentine..

Tanpa Nama berkata...

Lancau la TT
kalau lu ada seribu looser pun
kalau muka ngan badan setakat macam bik mama atau kak jat... tak payah la nak ofer kat gua.

gua tak larat bro. nak maintain tu berat & tinggi! Mana nak cekau bro kalau main juta2

febhi berkata...

yang melayu jangan lupa pakai kondom.... Nanti bersepah-sepah anak di dalam longkang, tongsampah dan pintu pagar masjid

Tanpa Nama berkata...

YB Ali Biju dari Sarawak masih single.tlg iklan bro

Ikan Raja berkata...

mari kita lihat... adakah TT akan pelangkong muka POLIS PENCEN Sakmongkol AK47 masa ceramah 18 Februari ni...

BERANI ker TT... sound direk terus SAKMONGKOL tu...

Tanpa Nama berkata...

Lanchow lu la TT! Jual mahal apa hal? Lu patut jual longgok aje bro.
Lu satu kali bole angkat talipon kasi pukul nombor ummi hafilda! Lu dua org mmg cocok, sorg teruna, sorg lg dara, auww!
Lu ingat gua percaya ke dgn lakonan gaduh lu dua org? Sudah la, mcm drama ali setan aku tgk, keluar aje la dgn dara terhebat ummi hafilda tu, jgn jual mahal sgt

Tanpa Nama berkata...

ala isham kau pun looser jugak umur dah dekat 60 tahun pun takde bini apa cerita tak payahlah kau nak kata orang lain looser cermin diri sendiri dulu

SHAH REEZAL LEMBU berkata...

Loosers adalah semua anggota JAIS yang gagal memikat wanita semasa mereka muda dulu. Sebab itu mereka ini amat membenci Hari Valentine. Mereka ini iri hati terhadap orang-orang yang cool yang dapat memikat wanita cantik & berdating semasa Hari Valentine. Sebab itu mereka ini cuba sedaya upaya mereka untuk menghalang orang-orang yang cool yang dapat keluar makan bersama kekasih mereka pada Hari Kekasih.

JAIS yang tak cool yang tak ada kerja lain selain mengintai tepi kain orang lain akan pergi mengintai apa orang lain buat semasa Hari Kekasih.

Mengapa ahli JAIS pada zaman muda dahulu tak ada kekasih? Sebab mereka ini sibuk nak pergi berperang di Afghanistan & suka mengutuk orang lain. Mereka pakai songkok tinggi dan berserban macam orang Arab sedangkan mereka ini orang Melayu. Wanita cantik mana yang nak kekasih macam tu?

Ynag paling cool ialah orang yang tak ada kekasih tetapi tetap berusaha & tidak iri hati terhadap orang lain tidak macam loosers yang bekerja kepada JAIS. Sebaliknya mereka memberi perangsang kepada orang lain supaya berusaha mencari seorang kekasih sebelum Hari Kekasih. Semoga Allah SWT mengurniakan Abang Hisham seorang kekasih idaman pada Hari Kekasih ini.