Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 2 Februari 2012

SILA SELIDIK DUIT BAYAR PEGUAM DARI PUNCA MANA?





75,000 RINGGIT BAYAR PEGUAM









NOTA:
azizan mengambil karpal singh
untuk menjadi peguam melawan
5 anak mahasiswa
bayaran 75,000 ringgit
persolaan: sdari mana duit ini
datang?

PENCERAHAN DARI PEMBACA

Ust. Azizan Abd Razak ini sebenarnya pemimpin yang agak baik, tapi kadangkala kepala angin, ego dan tak boleh ditegur. Selain dari individu PAS yang menyanjung Tun Mahathir dan status bersongkok tinggi (geng UMNO), beliau juga ingin dilihat kelainan dalam gaya kepimpinan beliau yang mahu dibezakan dengan Kelantan. Pernahkan anda lihat pemimpin PAS lain yang mengeluarkan kata-kata kasar dan menengking kepada wartawan (selalu sangat)?

Beliau adalah orangnya.... PAS sebenarnya amat terguris dengan para pemimpin mereka yang berkelakuan sebegini, cuma mereka hanya tunggu musim PRU sahaja untuk memperbetulkan keadaan dan membersihkan parti....Ingat! Presiden PAS sendiri pernah meninggalkan parti itu suatu masa dahulu dan ramai yang telah belot apabila melihat kilauan harta dan emas di hadapan mata.

Oleh itu "berkatalah benar walaupun ianya pahit", kerana Rasullulah SAW pun sentiasa berkata benar. Manusia tidak selalunya sempurna, walaupun niat asal mereka memang baik tetapi apabila diberi kuasa maka dikhianati juga akhirnya.....
By Monkey Shooter on KLIP INI UNTUK AZIZAN MB KEDAH on 1/30/12



6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hai monkey...kelapa abis ye hari ni??...ke amik mc...hehe..jgn mare...kang org kate sombong

Tanpa Nama berkata...

gua raser OK jer azizan ni.. kalo gua jadi pemimpin PAS, lagi gua maki pukimak terus dan terajang ala eric kantona.. bokpa nak tunjuk alim, tapi hati sakit.. hati sakit, kene rebel.. gedebik jer sehibik..

lu ada apa masalah TT.. lain orang lain la cara memerintah.. ada yang merembat, ada yang suka china doll.. tapi gua raser azizan masih berlembut dengan wartawan2 tu.. kalo gua, tarik jer wartawan tu masuk bilik.. terus hentak jer.. pedulik haper akhlak rasulullah!! dia tu nabi.. time aku leh tiru, aku tiru la.. time aku takleh tiru, memang cari nahas la..

islam ka.. bersabar ka.. lu boleh pergi mampos.. wartawan UMNO ini bukannya boleh dibagi muka sangat.. soalan2 dia menggambarkan kebodohan dia yang mana banyak sangat soalan yang menyakitkan hati dan teraser nak bagi penumbuk saja bila menjawab pun..

lagi pun, kalo azizan salah.. kenapa polis tak tangkap dia yer?? ini yang gua tak paham ni?? ko explain skek bagi makcik-pakcik felda faham..

gua tatau la lu punyer pandangan politik isham.. kadang2 2% datang angin "weng mereng", lu duduk dalam dunia fantasi lu tersendiri.. berlapang dada la skek.. buku jingga tu boleh diusahakan guna 100% selepas PR amik putrajaya sepenuhnya.. skrg ni, terpulanglah kepada negeri yang memerintah nak pakai atau tidak, tak terikat sangat.. kita kene bagi kelonggaran.. mungkin atas sebab2 peribadi pemimpin itu sendiri ka.. atau bila dia guna buku jingga, batang pelir dia terasa gatal nak melancap tanpa henti ka..atau telurnya terasa dijentik2 ka...

ini hal budak2 jer isham.. dulu lu tibai azmin masa pemilihan PR.. padang tembaga la..dan apa jadah lagi.. tetiba pulak, beberapa kenyataan azmin diambil jadi rujukan selepas itu dalam blog lu.. ini yang gua raser angin weng lu dah datang time ntahapa2ntah..

kamon la.. berlapang dada la skek isham.. malam ni malam jumaat, gua nak balik berjimak la dulu erk.. ko blom kawen lagi erk.. gosok2 la kepala kontol lu kat mana2 yer.. janji dapat pancut.. main dengan kejadah hapa pun, janji dapat pancut.. lu jangan jadi brahim ngan budak bisul tu pulak.. hidup beristeri, tapi terseksa tak dapat kasih sayang.. tak beristeri pun, lebih bahagia.. kah kah kah..

teruskan agenda rebel sampai BN mampos.. azizan ni kita leh settle next la.. dia masih banyak ok kalo nak bandingkan dengan zul bisul dan mamat fatul bari tu..

Tanpa Nama berkata...

Aku rasa azizan perlu berundur secara suka rela.....

Tanpa Nama berkata...

hisam masam,

1.gerakan tulisan ko ni lagi hebat..ayuh jatuhkan Ustz.Azizan MB kedah ni..haaa..haaaa..aku provoke..


2.Lepas ni sapa pulak??Try lah Harun DIn, taib azamuddin..ismail kamus plak..haji hadi, ustz Nasa..hentam kaw-kaw punya..kah..kah.kah..kah..

3.nampaklah ko ni agen popiaganda Anwar dan yahudi..hiii..hiii..aku rasa kalo yahudi lagi senang pakcik makcik felda percaya..kah..kahh..kah..

4.ada berani hisam masam tunjuk muka dengan makcik pakcik felda???haaa..haaa..ramainya geli..ini bukan bohong..hang cakap je dioarng lagi mau percaya ke tak mau percaya???muka pun dah ala-ala yahudi.

5.tapi kalo ko nak diterima oleh makcik pakcik felda kenalah pakai kopiah atau serba..kah..kah.kah..tak boleh kobayangkan muka lu pakai serban atau kopiah..

6.Aku percaya ko tak sunggup jual agama keran politik..tapi ko gerenti sanggup jual maruah bangsa,dan agama keran anwar dan yahudi..eeehhh...macam tongang langang plak..O.k,o.k lupa sebab korang memang parti tongang langang dan menongang-nongang macam mana korang tongang PAS..

7.Kah..kah..kah..kah..kah..satu soalan adakah bila ko mati nanti nak tutup tubuh ko guna selendang leher dan key kat leher tu.tukar lay staillo tu..dah hujung usia.haaa..haaa..oh ya..rambut panjang mungkin ikut sunnah nabi kot??

anon tanpa nama-ikhtiar selagi bernyawa

Tanpa Nama berkata...

Lu anti-kapitalis tapi lu xtau ka kat KUIN pon kapitalis jugak ma..KUIN bukan sekadar institusi pendidikan,KUIN pon buat duit ma..KUIN ni guna duit syarikat ma.. KUIN Holding..Ingat lu dapat trace kapitalis kat KUIN,noob jugak lu ni TT..

Tanpa Nama berkata...

KahKahkah!!!!!!!!!!!
Bagus TT...kou telah dedahkan kelemahan & kepincangan dlm PR!!!
YAHOOO!!!!!!!
Jangan haraplah PR akan tawan Putrajaya nanti...
Booooooo............FUCKatan!!!!!