Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Mei 2012

MARI KITA KETAWA - MARI KITA BERGUMIRA KAH KAH KAH



UNTUK PARA PEMBACA YANG BUDIMAN


ketawalah
ketawalah sebelum ketawa di kenakan lesen

ketawalah
ketawalah sebelum ketawa di kenakan cukai

ketawalah
setawalah sebelum ketawa di haramkan


MARI KETAWA KAH KAH KAH











SATU PERMINTAAN
kalau belum puas ketawa
sila buka klip ini

dan jangan lupa
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


NOTA:
tak sangka
akhbar china pun
peminat tukar tiub
kah kah kah



layari radio bangsar utama untuk lagu lagu melawan:






13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kahhhhhh. Lawak betui bro. Katak tu memang bangang

Pro_Pembaharuan berkata...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

lepas die cakap, "ambo pun jahil", die tercungap-cungap sebiji macam katak...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

Harap-harap ambo lah, ada saudara mara ibrahim ali yang bunuh diri sebab malu berketurunan sama ngan ibrahim ali...


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

Yg ketawa tu ketawakan hisamudin rais ke ketawakan ibrahim ali. Macam ketawakan ibrahim je. Cuba ulang byk kali

asunDalbolong berkata...

Brahim ali memang tak tau lawak....hahahaha....epic sial....

Tanpa Nama berkata...

Woiiiii....Katak Babi.....mampos la ko..... ko nak banding engko ngan tt, ko boleh mati jauh jauh sikit.....walaupon tt pon dah pernah dizalim oleh Madey dgn ISA beberapa kali, tapi tt tetap melawan sampai sekarang....... Ko raja katak kene cekup dlm ISA oleh Madey, la ni terus menjadi pencacai UMNO, anjing belaan Madey...tuihhhhh...

Tanpa Nama berkata...

tercungap macam katak. makan ubat batuk ke ibrahim oi.

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni dia leh habaq Clip dia masuk Tukar Tiub.. :D

TT memang international Akhbar Cina pun rembar post TT

Tapi tak sangka Ibrahim Ali ni pandai baca Akhbar Cina rupanya.. :D

Kecek Cina la sikit.. :D

Tanpa Nama berkata...

marah bebeno pok brohim!!!!

apa masalah ko nak marah kat TT???

TT tak pernah nak ambik pot ttg kau...

nak bodek ler tuuu....

supaya dpt jadi calon....

kau sesuai tag team ngan zul kulup jer....

pok brohim!!!! pundek lah luuuu

taraf lu ngan TT jauh sangat....mcm katak dgn kete volkswagen beetle baru!!!! hahahahahahah

Tanpa Nama berkata...

what can I say...laugh until no sound can come out from my mouth...your the man HR TT!!! Salut

Tanpa Nama berkata...

TT, lu patut ucap terima kasih pada brahim sebab tolong promote blog ekau.

kah kah kah

Mat Kaduk berkata...

Setakat nak bawa semula pantun pujangga yang syairkan kehebatan Ibrahim Bin Ali...

YB Ibrahim Ali: Panglima Perang
oleh Awang Tak Selamat dari Utusan Meloya

Ibrahim Ali panglima perang
Sana sini asyik temberang
Mati akal pemimpin meradang
Ibarat onak di celah kangkang

Ibrahim Ali panglima perang
Wira pentas beraksi garang
Hanya mulut berapi-api
Hati kecut bukan jantan sejati

Ibrahim Ali panglima perang
Kesana kemari menabur tuba
Melayu, Cina, India semuanya pening
Benci haloba tiada yang laba

Ibrahim Ali panglima perang
Hanya bicara dengan buku lali
Apa guna berbaju Melayu sekarang
Bersilat pun tidak, bersopan jauh sekali

Ibrahim Ali panglima perang
Riuh tak habis, gegar tak sudah
Di Kampung Baru tempik nak serang
Di medan juang kecut takdek kaedah

Ibrahim Ali panglima perang
Bermimpi ibarat Mat Jenin alpa
Dahlah Agong tak nak jumpa,
Najib pun tak nak tegur sapa

Ibrahim Ali panglima perang
Membawa malu warga Kelantan
Usah lagi bising terang-terangan
Nanti di kasi macam lembu jantan

Tanpa Nama berkata...

dah macam rango dah...tercungap cungap...last2 keluar lidah tangkap nyamuk...kahkahkahkahkah

wakmeli berkata...

kah3...sakit perot ketawakan brahim ali ni...kah3..