Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 12 Jun 2012

BERITA FITNAH DISEBAR - APA TUJUAN? SIAPA DI BELAKANG FITMAH INI*?





NOTA:


berita fitnah tersebar hari ini
merata dunia sedang membincangkan
menantu najib yang menipu ijazah
untuk masuk columbia universiti

berita ini adalah fitnah:

1 - dibayar oleh george soros?
2 - di bayar oleh muhyiddin?
3 - di bayar oleh cia?


semua bertujuan untuk jatuhkan najib
macam ada rancangan tersusun
mula di paris
kemudian di amerika
najib diserang

mungkin inilah tanda
rejim change
inilah tanda kita
akan dapat pm baru


NOTA:
anak najib telah lulus
da mendapt ijazah cemerlang
dari kulom bia universiti
kah kah kah



ANAK BINI MANANTU LANUN




MENANTU NAJIB TIPU IJAZAH By DAILY MAIL REPORTER


The former nephew of the president of Kazakhstan had 'great success' after he falsely claimed a placed at Columbia University and allegedly scammed his stepfather, the president's brother, out of a 'very nice' $20 million New York City apartment, according to a lawsuit.

Daniyar Nazarbayev's American adventure is a tale that puts to shame even the mighty Borat, the fictional Kazakh TV producer who lampooned the former Soviet republic on screen in 2006.

Mr Nazarbaye, 24, who fled from the US, is now reportedly engaged to marry the daughter of the prime minister of Malaysia, whom he met at the Ivy League university.


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2157941/Nephew-Kazakh-president-lied-academic-record-Columbia-University.html#ixzz1xZKRiOwQ


HANYA PEROMPAK KENAL LANUN













layari malam ini:






9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Perkasa Ibrahim Ali "Inilah kerja-kerja fitnah Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat, memburuk nama baik Najib Razak dalam media antarabangsa"

Stupid University berkata...

Kah! Kah! Kah! Kalau dah keturunan penipu sampai anak menantu sekali pun penipu! Kah! Kah! Kah! Kah! Baguslah begitu. Yang si menantu kena kejar oleh pihak berkuasa Amerika! Si bapak mertua pula di panggil oleh mahkamah Peranchis! 2 kali 5 daaa! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Lepas nie boleh pergi mana-mana masjid dan usung Al-Quran lagi! Kah! Kah! Kah! Kah! Sumpah nyah tak kenal! Sumpah nyah tak buat! Yang jadi mangsa, pakcik dan makcik Felda! Kah! Kah! Kah! Kah! Kalau dah tak boleh cover lagi suruhlah Hasan Ali, Zul Bisul dan Berahim Katak Berahi tolong! Kah! Kah! Kah! Semuanya lanun makan free! Kah! Kah! Kah! Kah! Geng freeloaders! Kah! Kah! Kah!1

Tanpa Nama berkata...

kat malaysiakini berlambak dah balaci2 haji najibabun berkemah depan kibod terpaksa menaip lepas satu, satu, komen nak menepis isu nih kahkahkahkah contoh terbaekkk rakyat didulukan UMNgOk-style, balaci2 yg kena jawab segala jenis bentuk 'jawapan', bukan jawapan pun, cuma putar spins konar ke kiri konar ke kanan, isu tetap tak berjawab... er, mungkin yg ini jugak termasuk dalam kategori 'fitnah tak serius' kahkahkahkah

hancur hj najib, perut dia tak meletup, tapi isu satupersatu mula meletup! macamana tgna baca doa nih, betul ke sebutan dan harkat doa bahasa arab tgna sebut dulu, lain ke makna sebutan dia, lain lak makbul nih??? haha

-average joe-
klakka-la.blogspot: MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI: Simpulan Bahasa (LET'S LEARN AND UNDERSTAND: Malay Idioms)

Tanpa Nama berkata...

Aku dok emnanti gambar posing Bik Mama dengan besannya Maira Nazarbayev memang ngam.
Memang sama sama handal.
Aku takut silap haribulan maira ni dapat pikat besan dia dan Bik Mama dapat madu internasional.. hahahha Ni lagi bagus..
Senang sikit dua dua nak gi Shopping di 5th ave the saks ker apa ke jadah di NYC tu nanti.
Rumah Tok Besan and future madu dah ada di NYC..

http://howtogetbackwife.org/bolat-nazarbayev-sues-ex-wife-son-to-get-back-his-20m-nyc-home.html

Tanpa Nama berkata...

luasnya mulut.....
maknanya mulut vertical lebih luas....
kah...kah,,...kah...

Non-Governmental Individual berkata...

sham, tolong jangan persenda nama Columbia University, tu antara universiti terbaik untuk mengaji International Relations selain Johns Hopkins University.. Dr Azly Rahman mengajar dkat Columbia University...

Tanpa Nama berkata...

dah mmg burok perangai pun..knapa nk sembunyikan perkara yg benar..tak kan kami nk diam jer klau ada malaon buat salah..nk biar je ?sorry la..kuasa di tgn rakyat. kena ingat tu...

Acik berkata...

Asyuuuuuuuk !! kahkahkah

BAPA BOREK ANAK MENANTU BORAT berkata...

Bila dengar berita baik ini Muhyiddin terus senyum lebar sampai hilang sembab sebab peluang menjadi PM Malaysia ke 7 akan semakin cerah kerana Najib semakin hilang kepercayaan.