Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 30 Julai 2012

LAGU MALAPETAKA DI CIPLAK LAGI DARI INDONESIA





KIBARKAN SANG SAKA TANAH MELAYU




PENCERAHAN DARI PEMBACA

Lari topik skit ye bro TT Lagu tema merdeka macam sama je dengan lagu orang kristian bertajuk SERUKAN NAMANYA .. sedih  menjadi warga Malaysia , lagu kemerdekaan pun curi dari lagu org lain..kah..kah..kah.. Lagu tema pun ada kedai 1Malaysia.. apa ke jadah tu bro TT..komen skit..
By Anonymous on ANAK MUDA TELAH BANGUN MENENTANG RAJA SAUDI - TEMB... on 7/29/12


LAGU MALAPETAKA DI CIPLAK DARI LAGU JESUS


kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


woit...MANA ZUL BISUL PEJUANG ISLAM... kah kah kah..

kah kah kah...MANA DIA NGOK MELAYU...kah kah kah..

kah kah kah..MANA DIA NGOK ISLAM ...kah kah kah...

kah kah kah...MANA DIA HIMPUAN HASAN ALI?.... kah jkah kah..

kah kah kah...KENAPA TAK BANTAH LAGU INI...kah kah kah..

kah kah kah...KENAPA TAK MAHU DENGAR LAGU INI...kah kah kah..

kah kah kah...INI LAGU MALAPETAKA.... kah kah ka

INI BENDERA PERJUANGAN DARAH RAKYAT





LAGU MALAPETAKA YANG BARU DICIPLAK
berapa punya ramai designer kat Malaysia ni takan takleh produce logo yang berkualiti.. berapa ramai pemuzik penulis lirik kat Malaysia Rais yatim gak yang tulis lagu haha hayati lagu yang tak seberapa ini http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DG--QGXqnlM Berapa Kos claim untuk hasilkan lagu ni yea.. ada sampai juta tak? http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.malaysiakini.com/mk-cdn.mkini.net/504/300x259x8e1140fc27b14bc613a35066a164ed19.jpg.pagespeed.ic.-UNfWASleE.jpg http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.malaysiakini.com/mk-cdn.mkini.net/504/240x244xc4de70aee4028fb1805426ee79d2866f.jpg.pagespeed.ic.d9mbB42vQx.jpg
By Anonymous on 31 OGOS IALAH HARI MALAPETAKA - 16 SEPTEMBER MALAP... on 7/29/12

lu taknak komen lagu merdeka rais yatim tulis lirik?
By Anonymous on 31 OGOS IALAH HARI MALAPETAKA - 16 SEPTEMBER MALAP... on 7/29/12


Lari topik skit ye bro TT Lagu tema merdeka macam sama je dengan lagu orang kristian bertajuk SERUKAN NAMANYA .. sedih  menjadi warga Malaysia , lagu kemerdekaan pun curi dari lagu org lain..kah..kah..kah.. Lagu tema pun ada kedai 1Malaysia.. apa ke jadah tu bro TT..komen skit..
By Anonymous on ANAK MUDA TELAH BANGUN MENENTANG RAJA SAUDI - TEMB... on 7/29/12


NOTA:
sila dengar du lagu ini
lagu untuk hari malapetaka
rupa rupanya diciplak dari indon
sekali lagi warga indon akan marah









10 ulasan:

mek berkata...

'janji sudah di tepati, kini masa balas budi'

kah kah kah
lirik bodoh tak boleh blah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah da la perogol amah si Rais Yatim tu, kaki ciplak lagu pulak tu kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bodoh betoi la..kalo nk ciplak pun carik la kat negara jauh sikit..tak abis2 ciplak dari indon.. takde standard langsung...

Tanpa Nama berkata...

geli siot lagu bangang ni.... lirik cam poyo nak mampos

Tanpa Nama berkata...

Mudin Rais Pengecut Cabut Lari berkata...<<-- KAH2 KAH KAH.. KEH2 KEH KEH.. KUH2 KUH KUH.. KEH2 KEH KEH.. KEH2 KEH KEH.. KOH2 KOH KOH.. BUKTI MANA BUKTI?? Yeeehaaaaaaaa....!!!

Tanpa Nama berkata...

Kedai 1 Malaysia pon ada dalam Lirik memang Poyo habis..

Janji sape janji 1 Malaysia hahaha..

caca merba sunguh..
kalau ia pun nak tulis lirik biar la yang puitis sikit

malu den..

gadis bersih 3 berkata...

Tannpa Nama berkata 12:30

hihi memang tepat sekali!
penyokong TT semuanya bijak-bijak.
seronok tengok kaorang semua debate. mencerah minda.
keep up the good work.

Tanpa Nama berkata...

Baca lirik ni memang hampeh..
ikut sedap lagu je menulis lirik


Lirik Lagu Janji Ditepati 2012

Macam malam ikut siang
Macam bulan ikut matahari
1Malaysia terus berjuang
Janji Kita ditepati

Kata Kita dikota
Janji Kita ditepati
Hidup Rakyat Dibela
Masa Depan Diberkati
Janji sudah ditepati
Kini masa balas budi

(Chorus)
Janji siapa? Janji kita
Janji apa? Janji 1Malaysia
Janji siapa? Janji kita
Janji apa? Janji 1Malaysia

Ini janji kita BR1M 1Malaysia
Ini janji 1Malaysia
TR1M 1Malaysia
Kata kita dikota
Kini 1Malaysia
Janji kita ditepati
Kedai 1Malaysia

Awza Jay berkata...

terdesak habis perdana menteri ni nampaknya

Tanpa Nama berkata...

mat rais anak yatim tetap cari indon untuk di ciplak -kah kah kah kah