Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 21 November 2012

SIAPAKAH DIA MAMAT INI ?




MARI KITA GOTONG ROYONG
CABUTKAN KAMERA AES INI

SURATA DARI KETUANAN MELAYU
1.ko tenguk kat singpork!mentor puak dap!!jadi negara termaju didunia!!diperintah oleh sukusakat komunis dap!!penuh dengan kamera!penuh dengan undang-undang!!puak kapiaq disana ikut pulak!!

 2.dimalaysia!!puak kapiaq dengan dibantu oleh orang bodoh macam ko!!tentang segala macam undang-undang!!termasuk penggunaan kamera!!apa sebab!!sebab depa nak pedajai kemimpinan orang melayu!!kepimpinan orang islam!!itu je isunya bhaiii!!

 3.orang melayu dah sedaqla bhaii!!mungkin depa tak sokong najib tapi depa sokong orang macam zul nordin!hassan!!harun din dll!!

4.ko ni dari dulu hingga lani dok bodoh memanjang bhaii!! on ANAK ANAK MUDA BERSEDIA - KEMPEN RUNTUHKAN KAMERA AES AKAN BERJALAN


MARI KIRA TURUN RAMAI RAMAI
KITA TIBAI KETUANAN MELAYU



17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahaha..apa kena dgn individu ni? Adakah statistik negara Malaysia yg dikatakan negara di tangga ke 8 berbahagia di planet bumi ini seperti yg telah diisytiharkan tanpa syubhah oleh Ketua Polis Negara baru-baru ni mengambil testimoni individu terlebih berbahagia seperti individu di atas utk hasil keputusan kajian mereka? hahaha..

Tanpa Nama berkata...

inilah surat melayu bangang yg otaknya dah dibonsaikan...tak dapat berfikir..utk org2 mcm gini mamak keling kerala mahafiraun adalah pemimpin teragung dunia, malah dianggap sbg khalifah sepanjang zaman dan umno adlah pegangan agamanya
kahkahkah
woiii ketuanan melayu bodoh...kau pergilah berhijrah ke singapura atau kerala, dapat tak cucu kau jadi pm kat sana?

Tanpa Nama berkata...

aku cadangkan agar kamera aes ini juga boleh tangkap gambar couple yg beromen dlm kereta n terus link ke jais n jawi.supaya lagi islamik aku syorkan software unt mengesan mereka yg murtad dipasang kat aes..

mek berkata...

mamat yang tulis surat ni kalau bukan zul nording, mesti hassan ali.
bodoh bertingkat-tingkat.

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah.. Puak ketuanan melayu dah kena sumpah dengan Nik Aziz,pasal tu meroyan gila babi. diSingpork memanglah banyak kamera, tapi kamera tu di pantau oleh kerajaan. Bukan macam kat Malangsia ni,semua puak haramjadah amenoapco yahudi laknatullah buat hal semua nak masuk poket mereka saja.
Di malangsia,semua boleh, madey kutty pariah yang ajar melayu jadi boleh kata Malangsia boleh,tapi yang sebenarnya mamak yang boleh, semua harta negara nak disebatkan oleh mamak, dan last kali melayu ameno yang kena jadi pariah!Kah..kah..Kah.

Zul Nordin berkata...

HAHAHHAHHAHAHHA

ni mesti zul bisul sendiri yang tulis ni. HAHHAHAHAHHAHAHHA

Tanpa Nama berkata...

Woiii mangkuk kek singapork wlau ado kamera pun singboard eh sikit punyo godang kasi pringatan da dokek ngan kamera ditulih eh "reduce your speed now" ini baru boto mangkuk oiii mcm kek
Msia nie apo pun xdo..adoii pyah boto mngkuk nie..kok org2 mangkuk mcm lu nk kono sman da smpai kek signboard tu tokan la laie padle minyak..apo kau tak tulih yg kek spork pnyo camera ado signboard ckp kasi torang la bai..smdol punyo org la kau nie..hakktuiiiiii

Tanpa Nama berkata...

YA ALLAH KO BN, KO BN, KO BN, KO umno.
AMIIIIIIIIIIN

Tanpa Nama berkata...

aku ingat ni che det la. Pasal stail nombor-nombor ni che det suka.

Tanpa Nama berkata...

ini mungkin sepupu sepapat yg zul todi,hasan bngali or harun sudin yg mgkin x rapat dgn najib rojak.

Tanpa Nama berkata...

Mamat ni sah penyokong ameno yang hanya naik beskal. Sebab tu sokong AES.

Tanpa Nama berkata...

aku rase mcm anak buah madey kutik. . . xpun pakistan jual kapet kt sabah . . melayu haram j mane ade sebut bhaii. . . bhaiii acik ko. .

Tanpa Nama berkata...

Kesian nyaaa... dah bodo piang pastu pi hebah2kan kebodopiangannya pada seluruh dunia. Kesian la.. Tak tau nak tolong cane..

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah
Masih ada lagi manusia yg bahalol mcm nie. Buta kayu pasal banyak sgt makan rasuah. Tak UMNO la kalu tak rasuah

Tanpa Nama berkata...

1. Punca byk kemalangan maut adalah lori dan bas. Mcm pelesit atas jalan raya dan jin atas lebuhraya. Byk bas dan lori meluncur lebih dari 110km/j atas lebuhraya. Walhal kat buntot tulis 90km/j had di lebuhraya dan 80km/j di jalan raya. Apa tindakan JPJ dan Polis Trafik/Peronda Lebuhraya?

2. Motorsikal penyumbang tertinggi. Why? Mana port nak lumba suka2? Kapcai, safety out. Nak beli s/bike mahal mcm beli rumah.

Tanpa Nama berkata...

ngila u allni...gemuaa2 agu junad....mumad atas tu napa.? nk kene wotan ke..t ko zengan papa gomo zelalili agu wotan...agugugu..

ahaks berkata...

Terbaikkk...