Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 15 November 2012

SURAT DARI PEMBACA KEPADA KETUA PENGARAH KESEHATAN



NOTA:
dua pekara:

pertama bila malaon ni nak letak jawatan
kedua kalau darjah kebesaran datok seri
tidak diambil balik ertinya ini hina hukum islam

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...CAKAP NEGARA ISLAM... kah kah ka...





SURAT SURAT DARI PEMBACA

video china doll tak nak bincang sekali ke? on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
Anonymous
on 11/14/12

Ha ha ha tergerak besau on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
ayahman
on11/14/12

Ha ha ha tergerak besau on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
susunan
on 11/14/12

Yg pasti jawi nie mcm takde keja lain. Asyik nak skodeng je. Apa la nasib belaja yinggi2x last2x jadi mat skodeng. Adakah dgn ramainya mat skodeng ini boleh nikin kes buang bayi akan berkurangan? on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
Anonymous
on 11/14/12

sayang pencen oi on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
Anonymous
on 11/14/12
  
ditangkap khalwat dan didapati bersalah adalah satu kesalahan yg serius dlm perkhidmatan awam dan berdosa besar disisi Allah swt..boleh diberhentikan dr perkhidmatan...harap xda double standard dlm melaksanakan undang2.. muka pecah rumah juga mangkuk ni..huhuhuhu on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
Anonymous
on 11/14/12

Facepalm. on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
sepul
on 11/14/12

Hasil siasatan lanjut mendapati Dr Hasan merupakan seorang duda dan Wan Syarifah Nooraazmanita masih lagi isteri yang sah kepada pasangannya. on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
Anonymous
on 11/14/12

maka kita mereka hendaklah jgn lupa bahawa oksijen yang disedut selama hayat kita adalah percuma tanpa dikenakan bayaran walau sesen oleh tuan empunyanya... salam maah hijrah 1433 on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK
Anonymous
on 11/14/12
 1.macam mana dengan anuar brahim bhaii!!siap ada video lagi!! 2.ko silap topik la bhaii!!kena baang idung puak sendiri!! on KETUA PENGARAH KESEHATAN IALAH MAT ENTOT BERBINI GEMOK



5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahaha.. padan muka.. dia ni big boss gua. mulut dia memang celaka tahap gaban! dah kena pasti puak musuh beliau pecah perut gelak.. kahkahkahkah!!!

Tanpa Nama berkata...

1. KP Kesihatan & staf sedang test produk ubat untuk diluluskan kot. sama mcm ex mentri depa dulu.

2. aku rasa staf gomen yg bwhan kalo kena gini dah standby kena buang dah. tp KP ada payah la kot. kasta main peranan gak bhai.

3. nnt freeloader meeting la samada nk tarik dtk seri or x. kes mcm ni xda efek pun sbb sm2 kaki entot.

4. bila contoh seks bebas ditunjukkan oleh org2 besar, sbb tu yg bwh2 ramai ikut. bezanya sediakan kondom sblm hujan. tt kena ajak KP ni buat kempen guna kondom.

5. hakim pun pnh ada kes camni gak kan? xheran la.

6. entot itu indah. sapapun suka mengentot dan dientot. seks penting dalam kehidupan. tuan punya kontol yg jd pengawal kebuasan kontol sendiri. bkn org pej agama yg kn kawal kontol org lain. entot halal biasanya xbuas. entot haram memang buas, kontol jarang dpt di kawal oleh empunya, yg ni perlukan lapisan penapis air kontol. kalo xtapis nanti 9bulan ada manusia dlm longkang, sungai, tong sampah, pagar surau, tangga masjid, dpn rumah jiran.

Tanpa Nama berkata...

Takpa datuk seri...letaklah jawatan tu & pi la join PKR...kat sana entot lah puas2...itu hak kebebasan individu...boss PKR mesti suka orang2 mcm ni....ahli-ahli depa gerenti boleh terima punya...lagipun hang entot dlm bilik tertutup maa...lagi satu pesanan jangan lupa pakai kondom tau...

Tanpa Nama berkata...

letak kamera AES kat hotel lahhhh

Tanpa Nama berkata...

Dr bureet
kah...kah....kah...