Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Februari 2013

WORLD ALERT - BERITA TERGEMPAR - BREAKING NEWS - MEMECAH BERITA


PELAJAR 
DI SERANG DI PEKAN


student kena serang di pekan.
skala besar. now tengah rancang
bagaimana nak bawa student keluar
dari pekan. kami dikepong. polis nak tahan.
kami akan berundur

dari  pesanan ringkas baru diterima

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Alahai.....tambah satu lagi bukti bukan PR yang akan buat huru-hara selepas PRU13. Tansri Musang Bulu Ayam tentu terkedu dan gila babi bila membaca cerita pemuda umno pekan ini.

Tanpa Nama berkata...

Depa buat macam tu sebab tak sampai hati nak nengok Brother Nan potong tlinga sendiri lepas pru13.

Tanpa Nama berkata...

sejak akhir2 ni serangan barua semakin menjadi-jadi.

Tanpa Nama berkata...

Kepada KP Pas Nassrudin Hassan:

Tak perlulah hantar semua orang Pas turun bantu bagai. Kang bila dah ramai lain pulak jadinya, tumbuk menumbuk, pukul memukul. Karang Pas jugak yang disalahkan. Saudara bukan tak tahu kebolehan spin yang dimiliki oleh TV Tigasuku dan Utusan Meloya! Cukuplah kalau Ketua Pemuda Pas, Keadilan dan Dap turun padang untuk membantu dan berbincang. Bawak la beberapa orang peguam untuk bantu siswa-siswi ini dan pada masa yang sama dapat memenangi hati dan jiwa pengundi dalam kalangan siswazah. Dok bergebang suruh ahli datang tolong buat apa sedangkan ketua2 pemuda PR sibuk besarkan telo!

insafdoh67 berkata...

jadi gila babi belaka Barua puok setan dikenali... kamu akan jatuh puok yg zalim... banyok buat salah tu yg takut ke pelajar bg risalah... puok pakatan pakat turun sokong pelajar kempen pekan. jgn buat mcm penakut... ayuh bangkit warga pekan tolong pelajar... jgn takut dalam berjuang.. hidup mati tuhan yg tentukan.. Takbir....

Tanpa Nama berkata...

Wa kuang stju la bdk2 U ni,kdg2 padan mke gak dorg ni,nape cbuk nk brtanding plak...jengjeng! Ntah2 kena upah dgn puak Babi Negara(BN) kot utk pecah undi??!!!kalu btul x suke BN,pangkah je la PR,org duk cbuk lwn 1by1...korg duk cbuk plak,mampuh lu org la nk kna kepung ka,liwat ka,rogol ka,main drama ka....

Tanpa Nama berkata...

Hipotesis wa,suck wa-suck wa ni,smua d upah UMNO,kalu btul nk brtanding,stat with small scale la,cube bertanding kt area DUN/PARLIMEN yg ada unibersiti tmpt korg dulu..utk test mrket,bkn tmpat2 mcm Pekan ni

ORIGINAL DIDI K.B berkata...

Hahahhhhhahaaaaa..KANG NAJIB TANDING KERUSI PUTERAJAYA KANG...HAH..CAMNO SEMUO RANCANGAN...FEAIL LE....HEHEHEHEH...TENGKIU ADNAN PULAK SITU...HAH AMACAM...AMACAM LAGI....DAPAT DUO BIJI TELINGO ADNANLA ..................BELAH KANAN PULAK TU DEDUO.....HAHAHAHAHHHHH.......DUA DUA SPAKY PULOK TU....KAKAKAKKAKAKAKKA YANG PALING PALING SIOK PULAK TURRRRR...HEHEEE...DUO DUO RESDUNG...HEHEHEHHH

Tanpa Nama berkata...

Di sarankan mahasiswa bersolidariti DENGAN samm Turun buat kerja hak asasi anda lebih ramai. Nak tengok umno larat upah ramai mana ganster Dan pdrm kerahkan anggota pacak berapa ramai biar satu dunia lihat!