.

Selasa, 28 Jun 2016

ADA AGAMA BARU



Haram bayar terus zakat kepada asnaf, 
kata mufti Perak 


DARI MANA

MUFTI INI

DAPAT WAHYU

SAJE TANYA

MANA TAHU 

KALAU ADA

AGAMA BARU

BOLEH APPLY



------------

4 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Apa jadi dengan negara ini dengan ugamanya. Nak katakan PM nya tak alim, tapi kebelakangan ini PM dah pandai jadi imam, dah pandai cakap takut disoal dikubur nanti, dah berketayap memukul gendang panggil malaikat, berumrah tah berapa kali. Malangnya kacau-bilau agama seakan tak terkawal. Ustaz hari hari cari dosa orang, lepas tu tawar perkhidmatan hapus dosa.

Gwa ingat buruk-buruk arqam dulu, walaupun boleh tukar-tukar bini utk dientot, tapi mereka cari rizki jual air soya .. mereka tak jual agama. Yang slek nya arqam ni dio boleh stori direk dongan nabi, maso tu takdo online lagi. Sobab stori direk tulah Chedet suruh Pak Sheikh hobin arqam. Cam tu gak Mamali, buek hal jo pasal agama, Chedet suruh Musa hobin imam memali.

Najib patut kawal salah guna agama ini. Gwa ingat zahid, noh omar dan pendekar todi pasir salak layak untuk hobin pemutar bolit agama ini.

Tanpa Nama berkata...

WAHYU masa makan PATIN TEMPOYAK depan TV GERMAN lah tu

Biasa lah

Bebudak Makan Gaji suka tidor masa kerja kan macam dalam MAS

Tanpa Nama berkata...

Zakat Haram Jadah

Ada-lah amat Haram dan paling jadah jika wang zakat di-bayar kepada
kera-jaan atau kepada "wakil Allah" (self appointed)yang korup .
Di-zaman Nabi wang zakat terus masok poket kerajaan?
Ni helah tipu yang di-Halal kan oleh kerajaan sekarang.
GST pon di namakan Amal Jariah...kakakakaka
Donasi kepada najib....kakakaka

noname berkata...

memalukan wang zakat bilion2 tiap tahun tp pelajar2 yg berhutang di jalan allah ( ptptn) langsung tak di ambil peduli .. bukankah golongan ini juga salah satu dari asnaf zakat ?