.

Selasa, 28 Jun 2016

MEMBACA IMEJ GUNA SEMIOTIK




MEMBACA

IMEJ

GUNA ILMU

SEMIOTIK

MUFTI KE INI?
Jawab dgn penuh kesucian hati kah kah kah, 

1) muka bakal wai hi 
2) muka lama tak entot 
3) muka byk hutang 
4) muka budak suruhan amno 
5) eh....mufti ke nie, macam tak caya...
apsal muka macam org tahan taik je hehe on DARI ILMU SEMIOTIK
Anonymous
at 4:23 PM

BAZIR OKSIGEN
Muka bazir oksigen Sama taraf dengan Mat Mongol on DARI ILMU SEMIOTIK
Anonymous
at 4:16 PM

PONDOK PIS
Sebenarnya dlm Islam, panggil non-muslim dgn panggilan kafir pun satu kesalahan. Itu yg tidak diceritakan oleh ulama2 Malaysia. Tanyalah mana2 ustaz pondok yg mahir ilmu kitab, bukan pondok PIS sudahlah. on DARI ILMU SEMIOTIK
Mat Safian
at 4:05 PM

BUKAN MUKA BERIMAN
Tak nampak langsung macam muka orang yang beriman soleh. Nampak macam muka babi tak cukup makan saja. Itu pasal kena sentiasa bercakap membodek Najib/UMNO...mungkin boleh dapat dedak. on DARI ILMU SEMIOTIK
Anonymous
at 4:00 PM

STIM CANDU
mata dia nih macam tengah stim kena candu ... candu agama!! on DARI ILMU SEMIOTIK
Suku Samdol
at 3:35 PM


DARI TAIK
Riak di muka, Allah sudah tunjukkan kita yang makhluk ini dicipta dari taik. Selalu sembab kena sembelit. Pipi membujur boyot kerana terlalu banyak bodoh yang sendiri tanggung. Jangankan berpikir pasal mahu membetulkan diri sendiri, pasal kebodohan pun dia tak mampu pikir. MUKA TAIK, Khalas!!! sodakollahulazeeeem on DARI ILMU SEMIOTIK
Anonymous
on 6/28/16

SAEKOR MOFTY
Muka setan pun xla mcm ni. Kahkahkah. Ni bukan la muka seeokor mopty,xda nampak ketenangan nur islam.tgk je serabut kepala,nk tdo pun seram,nk sontot bapok pun xde selera dibuatnya.kahkahkah. Tp xpe die boleh beli borang pahala masuk sorga. Untungler jd mopty byk duit blh belu byk borang pahala senang masuk sorga dpt lg byk bidadari entot pun puas ati bidadari kelas aaaa.. on DARI ILMU SEMIOTIK
Anonymous
on 6/28/16

KESIAN KO
Kah...Kah...Kah... Woi Mufti Harbi...Lua Hannat betui la bulan posa.. Hang buat lawak mengkhinzir gila ...kah..kah.. Woi.. Minum Tuak ka..? kah,..kah... Hang Boleh online dan nego dengan tuhan ka...? Hannat...kah..kah...kah... 

Kesian Ko.. dah tua-tua kena troll plak..kah... Nasib la... Woi Mufti Harbi... Simpan la sikit bodoh tu... jangan tunjuk sangat...ko punya bodoh yang tahap cipan.... Nasib la ..Bapak sapa la...Mamat Harbi ni... Kah..kah..kah... Muka macam tengah teran taik keras je... Kah... Nasib la Kau Mufti Tua... on DARI ILMU SEMIOTIK
Publish | Delete | Spam
Tuan Tanah Kedaung
on 6/28/16

MACAM
Macam macam. on DARI ILMU SEMIOTIK
Anonymous
on 6/28/16

PEMBELIT
rupa pembelit ugama.......... makan dedak.......... on DARI ILMU SEMIOTIK
Anonymous
on 6/28/16




---------------

5 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Muka mcm ni... Cubo ko suruh perlahankan volume speaker tu masa azan.. Dia akan kumpulkan semua bala tentera.. Mengangkat pedang dan memfisbililahkan dirinya dan pedangnya agar mati syahid... Padahal.. Suruh kurang 5 point je volume tu ....dia takan fikir banyak punya.. Sebab ruang diantara telinga dio.. Cuma ada ball barring...kakakkakakaka.....patutlah SOMPLAK..... PUIK... INI MUKA MOTHER FUCKER KATA ORANG AUSTRALIA.... KAKAKAKKAKAKAKA

Tanpa Nama berkata...

Muga muga Allah beri petunjuk di jalan yg di rehdoei.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Hari ini...
aku tak mahu
Bersemiotik
aku tantang arus
JaLur kahandaK admin TT
JaLur TT kadang di saLah erti
Menjurus pada hasut,
geLincir akidah bagai2...
Saya bawaK JaLur Logik
Macamana jika L.K Siang
dan L.G Eng
Ambik tindakan serupa
******"Kapir Harbi-kan"
Si-A, Si-B, Si-C, si puLan dan puLanah...
Mungkin ABC tak marah..
Tapi ABC mungkin bimbang
Akan keLuarga, sanak saudara,
Sahabat handai rakan tauLan
Harta Benda mereka nyawa
KeseLamatan maruah
Dan Lain~Lain Lagi
Tak kan nabi
Ajar ummat ajaran cenggini
Ini sudah rusak
Nama baiK
ManyaK oLang wooo..
Note
***** ini hanya contoh..
Tak mungkin LGE LKS
Buat macam ni, sosoK ni
Bukan pandir macam umnQ

Tanpa Nama berkata...

Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.

Jgn jadi small minded!

Tanpa Nama berkata...

Bro lu punya blog xbole masuk dr pg td sj nk bgtau