.

Selasa, 21 Jun 2016

BAYI SWITZERLAND




Tinggal bayi dengan nota, duit RM15



ORANG SWITZERLAND
Nama ibu Nuer Aini. Biasanya nama mcm ni orang eropah, kalau nak spesifik lagi ini orang putih dari switzerland. Ini nama keturunan keluarga diraja zaman 1820an, mereka dihalau dari istana oleh rakyat jelata kerana sombong. Susur galur keturunan ni bertebaran lari kerana diancam akan dibunuh. 

Ada yg lari ke tanah melayu dgn cara menumpang kapal pedagang arab. Di tanah melayu, mereka masih phobia dgn ugutan bunuh maka mereka bersembunyi di ladang ladang getah atau sawit. Ni fakta sejarah TT. Ini org putih punya kerja, tak ada kaitan dgn org melayu walaupun namanya mcm melayu. Org melayu tak buat kerja2 mungkar mcm ni sebab byk polis moral akan cegah hal hal mcm ni.

Lagipun kita ramai agamawan yg akan bantu cegah entot luar nikah. Sebagai contoh rujuk kes tantawi, dia guna tangan saja utk puaskan nafsu, jadi tak adala kes buang bayi. Tangan boleh ganti kondom kalau harga kondom mahal. on SILA TEKA BAYI SIAPA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/21/16



------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

koh chaq bukan loser,bukan loner.koh chaq family planning paling berkesan

DIDI KOTA BELUD berkata...

Setuju sangat.. Ini mesti salah tempat ni.... Ini diladang david beckham di inggris sana.. Weeiiii.. Dia pun main sawit... Boidiesal... Di negara kapir.. Minum beer makan babi biasa buat ni

Sebab disana kalau tak undi pas.... Masyuk neraca... Apa nak buat... Nak keluar kek the mer loh city jauh


Kek jang ser ka town golap... Ke leap is minyak biodiesal tak buat... Oaksa lah dientotnya di jer entot town.. Celaka orang putih ni... Budaya songsang dipamernya.. Tak nak aku ngikut... Aku nak ikut sir entot tangantawi...lagi slamat... Paling koman hagendas daily paper je mangsa nya.... Kakakakakakkakakakakaak

Tanpa Nama berkata...

:)

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha

LAWAK BAGUS !!!!!!!!!!!

TONTOWI PORNO PULAK KENA

Bahalol lah tontowi nih

Tanpa Nama berkata...

TT, Tantawi main tangan ke atau main serban?

Tanpa Nama berkata...

Hi hihihi.....main dgn tangan....mcm mna tuuuu.....bleh imfo...bri pic...tanya jee nk tau...nk lihat.