.

Selasa, 21 Jun 2016

BILA HARUN JIN NAK BUAT KENYATAAN









KELUAR DARI SELANGOR
Kedua-dua PRK telah selesai dan keputusan juga telah diketahui semutlak-muklaknya dan sesiddiqnya bila lagiAS nak buat keputusan keluar dari pantadbiran Selangor kalau tak malu dan tak ada maruah diri tarik baliklah kata-kata yang dinjanjikan jangan pula nanti buat pusingan U dengan mengatakan itu bukan janji,

ingat yang mengeluarkan kata-kata itu bukan sebarang ahli atau alaun amalin jahil tapi seorang mursyidul yang penuh dengan ilmu didada,jangan sampai penyokong dan pengikut membuat tomahan yang seorang alim yang tinggi ilmunya serupa presiden yang sudang cakap tidak serupa bikin disebabkan sudah termakan dedak UMNO. on TANYA MAT SOTONG DULU
Anonymous
on 6/21/16

PUASA DENGAN JIN
Tuan I-bra-him selagi sotong dan jin ada, lu tok sah cerita pasai perpaduang ala pakatan rakyat la. Nanti lepas puasa apabila jin dah tak bertambat, ia akan jadi lebih ganas lagi. Gwa cadang lu bukak saja lagi satu parti. Sekarang pembangkang belum apa-apa lagi dah jadi gila isin .. Azmin cakap lain, Rafizi cakap lain, PAN lagi .. keling chegubard tok sah cakaplah, perut pon dah buncit. Kit Siang dan geng tak sunat depa, lain kali masuk kawasan melayu depa kena nyuruk sikit la.

 Sejak Najib jadi imam .. dah pandai cakap takut disoal masa diakhirat nanti .. Orang melayu la ni dah jadi sangat ekstrim islamnya. Baek pada orang melayu jika sasaekor tu berjubah, berhijab, berumrah, berketayap, cakap bunyi arab walaupun mencarut .. pasal melayu jual tanah melayu, sapu projek, rasuah, duit lembu, balak, sapu tabung rakyat, itu cerita lain, tak de sebut dalam hadis pon, Aboduh pun tak cakap apa. on TANYA MAT SOTONG DULU
panglimo potaseh
on 6/21/16

70 DOSA BESAR
Nik Abduh, Hadia Awang, Jinnakologis ini mmg patut kita beratur dan bagi pelempang saja. Atau jika kita terserempak dgn dia, cepat2 beli kek atau telur di kedai2 berdekatan, jadikan budaya lempar telur dan kek icing atas kepala dan muka derang. Amacam, best tak?

Bukannya termasuk dlm 70 dosa besar mahupun 650 dosa2 kecil pun baling telur dan kek ke muka pemimpin bodoh gini. Aku rasa, mulakan kpd pemimpin pembangkang yg cakap mcm sial dulu. Kena form beberapa active group di setiap daerah kalo boleh. https://youtu.be/iK6SS8CXYZo Ok tak? on TANYA MAT SOTONG DULU
Anonymous
on 6/21/16

LENDIR UNTUK DIJUAL
THE CHEAPEST PROSTITION BUSINESS DESTINATION IN THE WORLD: A MUSLIM COUNTRY A Muslim country, behind Thailand and the Philippines, the world's largest center for prostitution. German newspaper welt.de mentioning the growth of the sex trade in Malaysia reported that Malaysia passing Thailand and the Philippines have become the cheapest sex trade destination in the world.

Such activities are available in the main streets of Kuala Lumpur, capital of Malaysia. Although Malaysia is a, Muslim country and there are Laws against prostitution and it is forbidden in the country, but not each of these restrictions hinders the country's prostitution trade, and now the sex trade in Malaysia reached 854 million Euros. welt.de also reported small prostitution and massage parlors that offer sexual services, have spread throughout Malaysia.


Statistics show that for every 10 thousand people there are 52 brothels in Malaysia, while the number 45 is in Thailand. Experts believe that cultural on TANYA MAT SOTONG DULU
Anonymous
on 6/21/16

KIBLAT MELAYU
Mat sotong ngan jin ifrit ni, mereka adalah kiblat utama melayu PAS dan mamak PAS. Melayu ni perangai taksubnya sama dgn mamak penang. Bezanya sikik saja, mamak penang ni kasar, sbb tu melayu penang tercirit birit nak bantah apa2, takat maki kot belakang ja berani. Pada ahli2 PAS, yg betul ialah ulamak ciptaan mereka sendiri.

Sendiri yg install derang jadi ulamak. Mcm zaman2 jahiliyah dulu juga, dibuatnya sendiri patung dari buah kurma dan batu, kemudian sendiri yg sembah dan sendiri yg respek kat buah dan batu mcm nak rak. Ginilah baki ahli PAS yg masih kebal kebangangan. Ditempek sikik ayat2 quran dan hadis, ilusi masing2 jadi semakin x boleh berpikir membuat pilihan.

Mereka sudah tiada pilihan. Org bukan islam telah dilabel secara subversif di masjid2, di pondok2, di sekolah2 agama juga di rumah2 sebagai ahli neraka dan jauh sekali mentarbiahkan bukan islam mendekati islam sepertimana anjuran nabi saw sendiri. Tapi ulamak ciptaan mereka terkini lebih hebat dari nabi sendiri. on TANYA MAT SOTONG DULU
Anonymous
on 6/21/16

SOTONG KERING
SOTONG KERING power wokay Tuan ini patut take over MAT SOTONG dah TOYE gila dunya dan MASYOOKKKKKKKK Tuan kena panggil VOTE NO CONFIDENCE lah , tapi Tuan pun ada Masyookkkkkk jugak tu sebab senyap men TOYE jugak Sama sama KENTUT sama sama BAU lah Orang Orang PAS lah yang NGOK papa kedana pulak tu.... on TANYA MAT SOTONG DULU
Anonymous
on 6/21/16


KELEMAHAN SAF BATIN
pas ini hilang arah selepas tok guru wafat...dulu amar makruf nahi mungkar...sekarang cash is king...manusia biasalah...ada kelemahan...ada kelemahan duit...kelemahan saf batin..kah kah kah.mereka guna lah mana mana yang sesuai...tak.kira apa kelemahan...tok guru payah pasal tinggal pun rumah biasa...susah runding...saya respek tok guru sebab buat serupa cakap...yang puak puak tarbus sekarang sama sama geng perompak...tak guna...selagi DUIT jadi GOD...maka JIB is Prophet lah kah kah kah..mudah.com.my kah kah kah on TANYA MAT SOTONG DULU
Anonymous
on 6/21/16


SERUPA KALDAI
Nak kuar, kuar la Tarak hal punya. Sbb lu walaunta memang serupa keldai on TANYA MAT SOTONG DULU
Anonymous
on 6/21/16


UNDI MELAYU
Loooo.. PAS... loooo kalau mau cuma undinya melayu.... Loooo.. Pergi di indonesia... Situ... Melayunya ratusan juta... Alang alang looo.. Mau couple sama rajanya bugis korup itu... Loooo ngan gwaaa... Putussss aja...... Ini negara pelbagai bangsa... Loooo ngak ngertiii lagi... BODOH AMATTTTTTT...... on TANYA MAT SOTONG DULU
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 6/21/16








-------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

BAHALOL

Tengok muka muka pun tau ; jaja agama tuk cari makan

Keluar dari Selangor , bebudak tu NAK LAHAP APA ??????

Otak KOSONG harap Serban Jubah tuk tangkap Ikan KELI , BELUKANG mana cukup nak beli MERCEDES BENZ pun


KANCIL 660 mana boleh pakai ; mesti ada GAYA BER GAYA


Bahalol tak habis ; membahalol kan orang orang Melayu lain

Kepala Otak !!!!!

Tanpa Nama berkata...

Kan dia dah cakap lepas bulan Ramadan....tunggu la dulu....Bulan Ramadan belum abis lagi ni...ke awak-awak ni dah raya ke?

usop ali berkata...

lebai yang sentiasa malang...lebai ohhh lebai......