.

Selasa, 21 Jun 2016

TANYA MAT SOTONG DULU





 | June 20, 2016
tuan-ibrahim
Bagaimanapun, Tuan Ibrahim berkata sebarang bentuk kerjasama kali ini perlu berdasarka


PETALING JAYA: Dua hari selepas kekalahan pembangkang di Sungai Besar dan Kuala Kangsar, PAS mengakui perlunya suatu bentuk kerjasama seperti Pakatan Rakyat dalam usaha melawan Barisan Nasional (BN).
“Apakah formula sebelum 2008 boleh diterokai semula? Tidak pasti namun keperluannya ada bagi menilai dari pelbagai sudut,” Timbalan Presiden  Tuan Ibrahim Tuan Man memberitahu FMT hari ini.

TUAN LU

SUDAH TANYA

MAT SOTONG

DAH TANYA

JIN AFRIT

NANTI KANTOI

SELUAR DALAM

------------

9 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Loooo.. PAS... loooo kalau mau cuma undinya melayu.... Loooo.. Pergi di indonesia... Situ... Melayunya ratusan juta... Alang alang looo.. Mau couple sama rajanya bugis korup itu... Loooo ngan gwaaa... Putussss aja...... Ini negara pelbagai bangsa... Loooo ngak ngertiii lagi... BODOH AMATTTTTTT......

Tanpa Nama berkata...

Nak kuar, kuar la
Tarak hal punya.
Sbb lu walaunta memang serupa keldai

Tanpa Nama berkata...

pas ini hilang arah selepas tok guru wafat...dulu amar makruf nahi mungkar...sekarang cash is king...manusia biasalah...ada kelemahan...ada kelemahan duit...kelemahan saf batin..kah kah kah.mereka guna lah mana mana yang sesuai...tak.kira apa kelemahan...tok guru payah pasal tinggal pun rumah biasa...susah runding...saya respek tok guru sebab buat serupa cakap...yang puak puak tarbus sekarang sama sama geng perompak...tak guna...selagi DUIT jadi GOD...maka JIB is Prophet lah kah kah kah..mudah.com.my kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

SOTONG KERING power wokay

Tuan ini patut take over MAT SOTONG dah TOYE gila dunya dan MASYOOKKKKKKKK

Tuan kena panggil VOTE NO CONFIDENCE lah , tapi Tuan pun ada Masyookkkkkk jugak tu sebab senyap men TOYE jugak

Sama sama KENTUT sama sama BAU lah

Orang Orang PAS lah yang NGOK papa kedana pulak tu....

Tanpa Nama berkata...

Mat sotong ngan jin ifrit ni, mereka adalah kiblat utama melayu PAS dan mamak PAS. Melayu ni perangai taksubnya sama dgn mamak penang. Bezanya sikik saja, mamak penang ni kasar, sbb tu melayu penang tercirit birit nak bantah apa2, takat maki kot belakang ja berani.

Pada ahli2 PAS, yg betul ialah ulamak ciptaan mereka sendiri. Sendiri yg install derang jadi ulamak. Mcm zaman2 jahiliyah dulu juga, dibuatnya sendiri patung dari buah kurma dan batu, kemudian sendiri yg sembah dan sendiri yg respek kat buah dan batu mcm nak rak. Ginilah baki ahli PAS yg masih kebal kebangangan. Ditempek sikik ayat2 quran dan hadis, ilusi masing2 jadi semakin x boleh berpikir membuat pilihan.

Mereka sudah tiada pilihan. Org bukan islam telah dilabel secara subversif di masjid2, di pondok2, di sekolah2 agama juga di rumah2 sebagai ahli neraka dan jauh sekali mentarbiahkan bukan islam mendekati islam sepertimana anjuran nabi saw sendiri.

Tapi ulamak ciptaan mereka terkini lebih hebat dari nabi sendiri. Saban malam berdoa berzikir mencintai nabi, menyanjungi quran dan hadis tinggalan nabi selama dia berdakwah, akhirnya ulamak2 petai juga yg disembah ahli2 PAS.

Mereka sedar, nabi sendiri pun x boleh disembah. Tapi dek kerana taksub mencintai ulamak rekaan sendiri serta diri sendiri malas membaca dan mengkaji quran dan hadis, otak sendiri dibiarkan jadi bebal dan kekal setia sebangang begini. Pikiran sendiri tidak mampu berfungsi lagi. Bukan calang2 org jadi begini, lulusan timur tengah pun sama mabuk x leh berpikir lagi.

Jgn ko cuba tegur ahli yg sedang syiok mabuk ulamak ni. Nak kene penerajang, hang pi la kalo berani.

Tanpa Nama berkata...

THE CHEAPEST PROSTITION BUSINESS DESTINATION IN THE WORLD: A MUSLIM COUNTRY

A Muslim country, behind Thailand and the Philippines, the world's largest center for prostitution. German newspaper welt.de mentioning the growth of the sex trade in Malaysia reported that Malaysia passing Thailand and the Philippines have become the cheapest sex trade destination in the world.
Such activities are available in the main streets of Kuala Lumpur, capital of Malaysia.
Although Malaysia is a, Muslim country and there are Laws against prostitution and it is forbidden in the country, but not each of these restrictions hinders the country's prostitution trade, and now the sex trade in Malaysia reached 854 million Euros.
welt.de also reported small prostitution and massage parlors that offer sexual services, have spread throughout Malaysia.
Statistics show that for every 10 thousand people there are 52 brothels in Malaysia, while the number 45 is in Thailand.
Experts believe that cultural deteriorating conditions in Malaysia, whichg is the result of it's development policy, based on the Western model in recent years is the cause of all these trends, welt reported.

Tanpa Nama berkata...

Nik Abduh, Hadia Awang, Jinnakologis ini mmg patut kita beratur dan bagi pelempang saja.

Atau jika kita terserempak dgn dia, cepat2 beli kek atau telur di kedai2 berdekatan, jadikan budaya lempar telur dan kek icing atas kepala dan muka derang. Amacam, best tak?

Bukannya termasuk dlm 70 dosa besar mahupun 650 dosa2 kecil pun baling telur dan kek ke muka pemimpin bodoh gini.

Aku rasa, mulakan kpd pemimpin pembangkang yg cakap mcm sial dulu. Kena form beberapa active group di setiap daerah kalo boleh.

https://youtu.be/iK6SS8CXYZo

Ok tak?

panglimo potaseh berkata...

Tuan I-bra-him selagi sotong dan jin ada, lu tok sah cerita pasai perpaduang ala pakatan rakyat la. Nanti lepas puasa apabila jin dah tak bertambat, ia akan jadi lebih ganas lagi. Gwa cadang lu bukak saja lagi satu parti.

Sekarang pembangkang belum apa-apa lagi dah jadi gila isin .. Azmin cakap lain, Rafizi cakap lain, PAN lagi .. keling chegubard tok sah cakaplah, perut pon dah buncit.

Kit Siang dan geng tak sunat depa, lain kali masuk kawasan melayu depa kena nyuruk sikit la. Sejak Najib jadi imam .. dah pandai cakap takut disoal masa diakhirat nanti .. Orang melayu la ni dah jadi sangat ekstrim islamnya. Baek pada orang melayu jika sasaekor tu berjubah, berhijab, berumrah, berketayap, cakap bunyi arab walaupun mencarut .. pasal melayu jual tanah melayu, sapu projek, rasuah, duit lembu, balak, sapu tabung rakyat, itu cerita lain, tak de sebut dalam hadis pon, Aboduh pun tak cakap apa.

Tanpa Nama berkata...

Kedua-dua PRK telah selesai dan keputusan juga telah diketahui semutlak-muklaknya dan sesiddiqnya bila lagiAS nak buat keputusan keluar dari pantadbiran Selangor kalau tak malu dan tak ada maruah diri tarik baliklah kata-kata yang dinjanjikan jangan pula nanti buat pusingan U dengan mengatakan itu bukan janji,ingat yang mengeluarkan kata-kata itu bukan sebarang ahli atau alaun amalin jahil tapi seorang mursyidul yang penuh dengan ilmu didada,jangan sampai penyokong dan pengikut membuat tomahan yang seorang alim yang tinggi ilmunya serupa presiden yang sudang cakap tidak serupa bikin disebabkan sudah termakan dedak UMNO.