.

Rabu, 13 Julai 2016

BANGANG SANGAT






KENAPA BANGANG SANGAT
yang pas ni bangang sangat pasal apa?janji umno bukan main lagi dibisingkan, yg pas janji syurga kpd pengundinya tu bila nak bagi syurga?tak nampak bukti pun.yg pas kata nak keluar dari selangor tu bila nak punaikan..nanti bentang rru hudud versi hadi, akta versi najib nanti bole tertunai ke?jais dah dok melalak kat corong2 mimbar tu..

jgn lupa dihukum juga segala macam raja dan sultan.tak bole disebat, kita liwat je dgn tanduk badak.kita buat live mcm kat saudi. baru la ada bau2 org2 pilihan penjaga dua rumah suci..atau ada bau2 kentut dgn isis, islamic state, negara islam.takkan setakat jadi serambi mekah je. on MASIH TAK SEDAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/12/16



---------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Orang Orang PAS kan jenis OTAK BAHALOL

Mana boleh nak harap kan pada Orang Orang BAHALOL

Anggap saja macam RAYA TIAP HARI kira kosong kosong saja lah

Siapa pandai , Siapa Benggap lah

PAS ZAMAN ARWAH , PAS jadi Serambi Mekah

Zaman sudah ber ubah , Sekarang PAS jadi KANDANG AYAM simpan DEDAK saja

Mana boleh pakai kalau pemimpin PAS hidup sekatil dengan DAJJAL LAHAP DEDAK pulak tu

Tak sama lah

Ini semua COMMON SENSE tak perlu OTAK ROKET SAINS tuk pikir dan buat kesimpulan

Tapi Melayu Bangsa BODOH kan , maka jadi lah PITNAH semua nya

Kalau KENTUT WANGI pun di angguk walau ianya KENTUT SAPUMAN

Kentut ini Bahasa ARAB KUNO lah...

Tanpa Nama berkata...

Hang tau tak org bangang ni mcm mana?? Yg hang dok pi layan org bangang, akhirnya dgn hang pun jadi bangang sama.

Ingat senang ka ubati org bangang?? Bangang ni x ada ubat bro.