.

Rabu, 13 Julai 2016

HARI KEDUA JAI DALAM HOSPITAL





JAI CEPAT SEMBUH
Semuga Jai cepat sembuh. Cian Ezi takde teman tido gak untuk 3 hari. kah kah kah BTW Tuan TT, Jai dah makin tua ... just in case, dah planning tak nak kuburkan Ezi kat mana? Mungkin kat kampung kot? Al-maklumlah tanah kat KL mahal. Bukan nak buat Tuan TT sedih tapi kena gak planning benda2 macam ini. Be prepared for all possibilities Tuan TT. on BERITA SEDIH - JAI MASUK HOSPITAL
Suku Samdol
on 7/13/16


JAHANAM ALAM SEKITAR
Apa salah ANJING nak di hina marah orang brla anjing Yang buat TAIK memanjang bukan ANJING Yang di BELA BEWAK apa hal Yang di BELA SAPUMAN apa hal Walau tak de tulis dalam BUKU AGAMA bela BEWAK aka SAPUMAN amat menjahanam kan umat manusia dan juga alam sekitar

Sekarang ini NAJIS ber terabur merata rata Juta juta NAJIS aka TAIK menabur DEDAK di muka bumi ini sehingga kan Pak Ulamak mula hidup macam ANJING MENYALAK HANTU DI SIANG HARI Melayu Memang BODOH SAPUMAN aka BEWAK di BELA , ANJING di salah kan on JAI TIDOO DI HOSPITAL
Anonymous
on 7/13/16


TULISAN SEMPOI
saudara hisham.. ambo ni peminat tulisan you yang sempoi tapi meletop . cuma ambo nak posan, dalam menulis cakna sikit hukum hakam ya. anjing ni najis mughallazah.. allah ciptakan ada hikmahnya antaranya untuk uji krtaatan kita pada hukum Nya. usah pertikai ok. kita ni bermazhab shafie... anjing tu najis, semuanya...bulu, air liur...

dan tak sah bawa solat. mata kepala tak nampak, tapi mata hati akan nampak jika ada iman. apo ko jadahnya nak bermanjo manjo dgn anjing. cukup bg dia makan, jangan seksa dia...janganlah dipoluk poluk. jgnlah terpengaruh dgn idea gila keterbukaan mazhab...blajo lagi...dalami ilmu lagi...untuk bermazhab yang lain dari imam shafie... hmmm.. on JAI TIDOO DI HOSPITAL
Publish | Delete | Spam
Nur Barzakh
on 7/13/16



------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Amboihhhh.poluk anjing xbuleh yo..poluk makwe camno plak..sontuh anjing bdoso eh camno plak sontuh awek entot awek kiro makruh ko apo..apo mazhab2 ni dale isle pung berpocah bolah,mazhab ini buleh pgg anjing mazhab lain xbuleh pulak, apo isle awal2 dah kasi perpocahan, Dari dulu sampei skrg isle berpocah sampei berbunuh2 pengikut saidina ali dan yg xnk ngikut saidina ali
.apo cito ni isle mulio pung gaduh2.. Tt bueklo mazhab baru buleh pogang anjing tp jange pogang ore tino..doso rasuah lobeh boso masuk noroko berbanding poluk anjing..

Suku Samdol berkata...

Sori ralat. Maksud saya Jai bukan Ezi.
kah kah kah
Dah macam Tuan TT typo error memanjang ...

Tanpa Nama berkata...

Bodoh betul laa komen atas tu. Habis mazhab imam imam lain tu nak tolak tepi celah mana?? Habis tu yg ikut imam ahmad, malik dan lain2 tu masuk neraka ke?

Memang dari anjing adalah najis, kalau nak solat kau cuci laa bodoh. Nak tunjuk alim suruh org brlajar agama, kau tu yg kena gi belajar agama.

Tanpa Nama berkata...

nak tergelak aku bila org kata najis mughalazah itu haram dan berdosa! HA AH AH A H AHA HA WHA HAH...

siap nasihatkan org lain pulak tu... hu hu hu... kalau kail panjang sejengkal, jgn lautan hendak diduga...

itulah tahap pengetahuan umat Islam negara ini. sanggup belajar bertahun2 utk dptkan sekeping kertas bernama ijazah, phd dsb utk kehidupan didunia yg tak sampai pun 100 tahun! tp tak sanggup belajar agama yg akan menentukan keadaan kehidupan yg abadi, tiada noktah - forever and ever.