.

Rabu, 13 Julai 2016

KEPUTUSAN SUDAH KELUAR





KALO CHINA MENYERANG
dont worry bro tt.. kalo china menyerang, kita suh baju merah pertahan kan malaysia.dengan ilmu manderam yg tinggi disertakan pula dgn doa2 para kiyai dari daerah selempang merah, maka jangan pelik bila parang terbang sudah sampai di laut china selatan.pada ketika ini, ketua baju merah datuk jamal sedang plan nak upgrade pasar sekincan..

so jgn kacau dia..agak2 bila pasar sekincan nak naik papan cadangan..juga jgn dilupakan, kiyai2 dari kuale pun bole menhantar bantuan dgn baju2 berwafak sebagai penaik semangat dan tidak takut kepada tentera china.kiyai2 dikuale ni sedang bermesyuarat dgn buaya putih di sungai perak demi mendapatkan restu bagi membina jambatan manong.barangkali kiyai2 ini sedang menunggu kebenaran dari alam buana sebelum mebina jambatan manong..

oh ya, tentera china masih berada jauh dari malaysia, yg dekat cuma company2 china di johor, company2 china yg beli tanah 1mdb dan company china yg nak buat segenting kra..yg paling bahaya adalah china dipetaling street kerana on KEPUTUSAN AKAN KELUAR ESOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/12/16







-------------

3 ulasan:

yb berkata...

meh saya sambung......yang paling bahaya ialah China di Petaling Street kerana, "darah China dan darah Melayu tak sama colour" itu dari mulut seorang China Petaling Street. kah kah kah.....

Tanpa Nama berkata...

Donasi Mastubasi Sensasi

Serang? Tu kan lebeh mahal
Senang aje nak "serang" Malaysia
Derma-kan billion-billion kepada "I help you , you help me"
Kan cara "derma" lebeh senang , cepat , tepat dan mujarab.

Tanpa Nama berkata...

On the same day as Borisov announced that Bulgaria was not interested in creating NATO's naval task force in the Black Sea, the International Court of Arbitration at the International Chamber of Commerce in Geneva ruled that Bulgaria must pay $700 million in compensation for cancelling the Belene NPP project. Yielding to Western pressure turned out to be a very costly affair for Sofia.

coincident? I don't think so!