.

Khamis, 14 Julai 2016

KETUA PEMUDA LEMBIK MANAI






MANA HILANG

KETUA PEMUDA

GEROMBOLAN


hairan bin takjub
pelik binti ajaib
najib kena serang 
diserang portal sarawak report
ketua pemuda geromboilan senyap
senyap menikus
pasal apa?

tim pemuda demo
depan perjabat DAP
ketua pemuda tak bersuara
sokong ke?
tak sokong ke?
terus menikus

apa sudah jadi
dengan ketua pemuda
dulu masa prk IJOK
bukan main ngang
tegak mencanak
sekarang ini mengikut
kata orang rombao
dah lombek manai
pancut tak kuek?

dah konop bomoh ko?




------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

BON BON MAGIK itu BENAR

TANDOK PADANG POWER itu BENAR

BILYON BILYON MAGIK itu pun BENAR

Anak ABAH KAYA itu pun BENAR

Ada MASYOOOOOOKKKKKKKKK itu tidak MUSTAHIL


Apa apa pun , NAJIS TETAP TAIK !!!!!!!

TAIK itu BUSOK , itu pun BENAR

Tanpa Nama berkata...

keno getoh manai kak rosm
kah kah kah

panglimo potaseh berkata...

Hamlau si itam lobam ni oghang nogori ko .. tak do ghoman langsung. Ini semuo kaki sapu duit .. layaknyo di ikek kek batang kelapo, lopeh tu taboan koghonggo .. biar mampuih.

bakri berkata...

Inilah yang di namakan cerdik. Kenis kepimpinan ini di panggil "CYA" yakni cover your ass.

Sudah melalui berbagai cabaran (sil) sudah godam berapa banyak wang dlm zaman slumberjack sudah terhutang budi dgn kepala pelayar bugis sudah terlepas bala rm100m kena curi di kementerian- mestilah berwaspada dlm perbuatan dan percakapan kerana jawatan yang ada sekarang adalah ibarat nyawa di badan yang tak sanggup di pisahkan.

Pegi mampos lah dengan kerja2 sayap pemuda yang sepatutnya menegakkan yang haq dan menentang yang bathil.

Memang benar lah cakap cina apek kedah -luit sama mulit tak leh caya.

Tanpa Nama berkata...

telur dia kat kbs kena tarik dgn najib.org tingkat empat ni hebat..serang senyap2..tetiba je nanti jd timbalan presiden umno..