.

Jumaat, 5 Ogos 2016

JAWAPAN DITERIMA



SAPA





M.O1


 
Suara Rakyat

MANA NAK SOROK LAGI NAJIB !!!

"Derma AS$681 juta bukan datang dari Arab Saudi, TETAPI 1MDB" - Jabatan Kehakiman (DOJ) Amerika Syarikat.

Salah tetap salah, tidak ada hukum dunia yang boleh menghalalkannya..mereka yang bersekongkol juga tidak akan terlepas akhirnya..

SEBARKAN.. biar satu dunia tahu 'Perdana Menteri Uganda' kita dah menipu satu dunia..





















---------------

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Maka bersabdalah ostad haji hadie.. 4 org saksi bkn 4 bini..... Kah kah kah....pemakdak (pemakan dedak) kata konspirasi yahudi yg jeles dgn kepimpinan rosmah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ptui!!! padan muka, bangsat! lahanat punya manusia, kecik2 tak nak mampus, damnnnn!

kamarul Zaman berkata...

Bro plasenta dont insulin Uganda, there are more civilize than titis...

Tanpa Nama berkata...

Arahan dari ALLAH SAW larang main PokiMonGo

PootarJaya- Jumaat Ogos 05

Hari ini Jambatan Mangkok Ori 1 (M.O.1) telah umumkan
bahwa PokimonGo adalah Halam bin Jadah
Maka ,umat umat yang semasa dan yang se-waktu dengan-nya adalah di-Haram dari main
geim ter-sebut .



Tanpa Nama berkata...

Tak Sabor nk tengok Najibur and The Dedak's kena Tangkap.nk pulak aku dengor komen UlarMak UlarMak Tersohor dlm MalayBanglasia ni

Tanpa Nama berkata...

MAT LOL

MAT LOL

30 JUTA Rakyat papa kedana miskin pasal nya

Lahanat betul

Anak siapa nih ????

Kutu Brahak berkata...

Wuuuui, jangan fitnah yang Najid bercakap sensorang sekarang ni macam smeogol @ gollum. Kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

Lagenda melayu Sang kelembai muncul lagi.Sangat berkuasa super sehinggakan tiada siapa dapat mengetahui siapa sebenarnya MO1 apabila sesiapa sahaja sudah menjadi batu oleh Sang Kelembai

Tanpa Nama berkata...

tak masuk akall..MO1 tu najib..

Tanpa Nama berkata...

woii tt. bila lg nk hari-hari terakhir seekor jibby. dr hari tu x akhir2..........nk akhir mcm mana klu geng2 pembangkang bodo nk mampos..

Tanpa Nama berkata...

Itu suratkhabar siam. Atau tukang lapor berita dia dari bangkok. Kita sebagai rakyat 1malaysia tanahair tercinta tanah tumpahnya eh banyak sangat tu, tertitisnya darah kita, takkan tak hapal sejarah bagaimana siam broker deal dengan ketumbukan jepun memberi laluan mudah bala tentera jepun melintas gunung dan hutan siam untuk menjarah tanah dan warga malaya tanpa memper-apa-kan tanah dan darah siam.
Zaman abang aku tahun 1980an dulu bila mereka refer sesuatu barangan tu sebagai "made in siam" maka jatuhlah mwrudum saham barang itu, maknanya "cheapo" atau "koman". Barang lokal lebih dikira jauh bermutu dari brg made in siam!
Tapi zaman ni kita muda-mudi negara jaya mudah lupa lalu mengagungkan pula barangan made in siam, seperti kereta dan trak toyota yang berlambak atas jalan kita haha, dan begitulah juga "laporan berita" dari bangkok ini. Sedih.
Pm dah kata duit ratusan juta atau billion itu datang dari arab saudi bukan dari 1mdb. Betul la tu. Percayalah. Jangan sebaliknya percaya cakap made in siam kata duit tu dari 1mdb. Sebab duit billion tu walaupun mulanya mungkin dari 1mdb di bank lokal tapi dah pergi sana sini merata dunia jadi global termasuk arab saudi kemudian baru masuk akaun najib. Betul lah cakap pm tu, mesti bersifat "glokal"!

Tanpa Nama berkata...

Main Pokemon tu Kira OK la tapi apa pula fakwa kalu main PUKIMO1NROSGO?