.

Jumaat, 5 Ogos 2016

MAK JANDA BELI KAPAL SELAM






BELI KAPAL SELAM
Boyfren dgn gelfren serious bercinta dan berazam utk jadi laki bini bila masa dah sesuai duit dah ada, lalu kwluar berdating pegi makan pegi panggung pegi pantai. Tunang dgn pinang dah set hari nak nikah kawin lalu sibuk bersama berdua pegi shopping beg birkin pegi beli cincin berlian pegi set rambut 12k pegi beli kapalselam skorpeen dan kapalterbang peribadi jetstar nak buat hantaran kawin sesama sendiri, 

sampai klia dah lepas tgh malam penat mengantuk lalu tido dulu kat hotel semalam sebelum pagu esok baru balik rumah masing2 berbondong2 bawak shopping beg 3-4tan sorang. Dua2 pasangan ini kalau kena tangkap khalwat pasti kena denda. Sebab undang2 melayu malaysia kata tak boleh khalwat. 

Adakah selepas ini bertambah mendadak kes rogol statutory terutama antara pasangan yg memang suka sama suka? Balak tu takde duit, beg mengkuang pun susah nak mampu apakan lagi nak beli beg hantaran jenama impot mahupun tempatan, tapi gatal tahap jingga nak berbini. Yang budak perempuan belum cukup on SUSAH JADI MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/4/16




------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Oiii Dol...
Selagi ko tak kompom sapa m01, lebeh baik ko duduk umah jangan gi bersih 5. Ko duduk umah bole layan blue jerman pas tu gi melancap tembak cicak kat dinding. Kalu ko tak dapat cari m01 elok ko pakcucing 3 kali sehari. Masa pskcucing jgn lupa psksi serban dan urut jangut. Almsklumlah keldai.