.

Ahad, 18 September 2016

MENJUAL TAKUT




JUAL AGAMA
kalo tak jual agama dan menjadi mufti bagi penguasa zalim, macam na nak bayar hutang belajar di middle east?ingat mengaji di middle east itu kira derma ikhlas je ke?semua membutuhkan wang, fulus..duit pengajian, duit kapal terbang, duit untuk kursus nikah..
balik sini takda keje, balik sini ada ramai lepasan2 tahfiz yg sudah siap siaga meniaga agama, so macamna lagi nak mebayar hutang2 pengajian ini.ibarat mengaji di london kemudian kecek kelate, begitu juga di middle east, ngaji arab balik kecek kelate gak..korang ingat senang ke nak dpt kerja agama dimiddle east tu..kalo kerja2 agama di barat lagi teruk sb terlalu banyak forum dan soal jawab..

hanya di malaysia je senang sikit sb majoriti melayu islam adalah tunduk angguk..dan berjuta2 pembaca tukar tiub ini juga menambah kesusahan kami utk mejual agama..idup susah tuan2..diperak ada ust roti jala dan mufti tugu binatang, di kuala lumpur ada mufti poke mon, di utara lagi parah, ada ust ustzah cerita berckp dgn kancil..kami yg baru on ULAR MAK DEDAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/8/16




------------

4 ulasan:

Kichap berkata...

Tapi yang paling tera mopti kinky...kih kih kih...berimiginasi setuboh atas onta...

Tanpa Nama berkata...

Fames Ulamak GENTING nih.....

Tanpa Nama berkata...

Fatwa buat haji pakai duit keuntungan 1mdb dah dikeluarkan ke.. ehhh untung 1mdb dah diudit ke..

Tanpa Nama berkata...

Fatwa fatwi haram halal kena asingkan cokai haramjadah, haram dan halal.Banyak-banyak cukai, riba tetap jalan.