.

Ahad, 18 September 2016

TAK PERLU BANYAK CAKAP







CAKAP TAK

ADA GUNA

SATU JUTA 

DATARAN

MERDEKA

 | September 18, 2016
Bantahan akan dikemukakan selepas ketua-ketua cawangan menyerahkan laporan kesan cadangan persempadanan SPR di kawasan masing-masing More ››


Opposition fury over racial changes to seats

 | September 18, 2016
It will be Malay versus non-Malay in future if Election Commission makes unfair move of voters between constituencies held by Umno and opposition, says Lim Lip Eng.







TOK IS CHIP

TOK IS NATO

ONE MILION

ON THE STREET

19 NOVEMBER 







-------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woiii gerakan, mca... daripada Korang jd parti pelik dok jd hamba suruhan unno, baik korang join pembangkang... dah tau benda salah korang sokong... tak payah la guna kapal terbang hilang la klu nak raih simpati... tinggalkn aje parti pelik unno tu...

Tanpa Nama berkata...

Tuan T.T,

Nak cakap banyak.Hendak ubah kerajaan seseorang yang berkelayakkan until memimpin seharusnya bukan seorang yang ;

1.Kleptokrasi
2.Diktaktor
3.Penabur&pemakan dedak
4.Penari tonggeng punggung
5.Bangang 3.85
6.Penipu selambe
7.Takot bini
8.Katak sipelompat
9.Takot istihar harta
10. Scandal holder

Kalau 10 perkara diatas bangsa melayu dapat elakkan maka majulah bangsa melayu berbanding bangsa kafir.Tuntutan agama boleh dipenuhi dengan duit tapi tuntutan peribadi dengan Allah tiada siapa dapat tunaikan melainkan tuan empunya badan.

Tanpa Nama berkata...

Permainan SETAN se hingga bebudak SETAN pun tak faham terus bahalol

Melayu Melayu punya kerja pun

Apa nak jadi dengan Tanah Melayu nih

Kasihan

Nak di jadi kan macam Myanmar pulak