.

Rabu, 14 September 2016

SUDAH CUKUP SATU BULAN





SATU BULAN

13 OGOS 2016

13 SEPT 2016


F.BOOK

Sarawak report dakwa ada pimpinan Pas dapat duit dari Najib sampai RM90 juta.
Pas nafikan dan ugut nak saman.
Pas nyatakan bahawa pasti akan saman.
Pas berjanji nak saman sebulan selepas 13 ogos.
Hari ini, PAS dah saman Sarawak report?
























------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Orang KAYA tak suka buat bising bising lah

Nak buat apa bising bising kalau KARUNG ada kat rumah

Standard kan

Yang BODOH nya kawan kawan ikut sana sini tapi miskin papa kedana tak ada KARUNG pulak

BODOH bukan ke salahan ,

Tapi RUGI lah kalau lain dapat KARUNG yang lain makan KANGKONG

Melayu Melayu PAS lah yang NGOK!!!!

Tanpa Nama berkata...

90 jota mana cukup? Tunggulah 90 billion barulah pak serban boleh cakap amerika nak bunuh bangsa serban, suruh amerika senaraikan nama calon pru/park Dan yang paling sadis bila hari selasa dijadikan cut I umum.Sekurang-kurangnya cuti umum hari selasa boleh dijadikan alasan kenapa tidak dapat buat tindakan saman-menyaman