.

Rabu, 14 September 2016

TUAN SHEIKH LEBAI HAJI HADI KANTOI





F.BOOK

Wanji Wanhussin Wanji ayatollah haji hadi hanya mampu berjanji nak saman.
janji sahaja, tp tak nak saman.

sebelum ini, pernah dituduh juga, tp berani saman.
kali ini, bukan sekadar tak berani saman, malahan janji untuk saman pun tidak ditunaikan.
LikeReply104 hrs


KAH KAH KAH

TERGOLEK DOG



-----------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau SAMAN habis lah duit KARUNG

90 JUTA kaya cukup sepuloh keturunan pun tak habis

Tak payah kerja DBKL sudah kaya , pandai lah HAJI HADI ini

KARUNG banyak apa ada susah

MASYOOOOOKKKKKKKKKKKKKK.......

Tanpa Nama berkata...

Kepandainya bila dilaut hanya pandai mencandat sotong, bila jejak kaki didarat dia hanya pandai pelevel jelek orang lain.APA diharap ular dalam semak yang hanya menyemak INI, dapat tampuk kuasa hanya sepenggal, tahu but amanat yang hanya memecah belahkan perpaduan melayu.Dia hanya mampu mendedak dipotarjaya saja LA.

Tanpa Nama berkata...

Kau silap tt...dari maklumat yang boleh dipercayai....geng pas tu dah siap semua dokumen untuk saman serawak report...oleh sebab haji hadi, ton ton blue film dan abaduh sibuk....jadi dokumen tu telah diberikan kepada seorang ahli pas dari ranting kg laklok untuk diserahkan kepada queen counsel tetapi ahli pas tu tersalah beri kepada queen elizabeth....itu sebabnya dan tarikh penghantaran saman tu ditangguh pada bulan depan...kahkahkah.

kiedentech berkata...

sudah naik pangkat selepas penyingkiran besar besaran, harap mati nanti boleh pergi ke kubur untuk ambik berkat

usop ali berkata...

abu lahap 90juta ni mana nak ngaku.....

Tanpa Nama berkata...



teman rase la.. lepas nie, kalau ketua lebai kalah berhujah...

dia akan menggunakan teknik labeling yg pernah dibuatnya dahulu...

siapa tak ikut.. dia kapior...

ape la nasib...