.

Rabu, 14 September 2016

BODY DOUBLE



BODY DOUBLE

NOTA
hillary ketika sakit 
guna body double
untuk 
tunjuk dia sehat


BODY DOUBLE

HILLARY CLINTON




ROSMAH

GUNA JUGA

BODY DOUBLE





INI

BODY DOUBLE

ROSMAH

 


-----------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah mcm cilanat. Habis tu taik lalat sebesar penumbuk atas bibir kanan mamak tu nak letak kat mana?

Aku rasa KuNan lagi sesuai jadi body double rosmah sebab pinggang dorang sama saiz.

Michael Cheong berkata...

Betuuuuuul & setuju.....kahkahkah!!!

DIDI KOTA BELUD berkata...

Siallah lu....gigi aku sakit tambah sakit ngan lawak kau ni...budu....kakakkakaka.....body double dia mana ada sini..semua di afrika....kakakkaka

Tanpa Nama berkata...

Cilakak hang tt. Jgn permain mamak azeeezz. Dia adik angkat borosmah. Bisnessman. Apo jual pon laku. Nasi kandar kereta buruk besi buruk. Botoi pon. Dio biaso cium tangan mahh. Kalo buleh bontot mahh pon dio nk ciumm. Yelahh mau bodekk. Baru bulehh dedak gred A mcm sheikh hadi awe. Kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Cis lahanat ko isham. Mmg world la double kak ros ko tu

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha

Body Double HIPPO lawak lah.....

Tapi mantap !!!!!!

Tanpa Nama berkata...

syaitan memang menjelma secara double kah kah kah...hebat kau sham.... tuntas kah kah kah kelas kah kah hebat kah kah kah...semua boleh asal ada dedak masyuk....hidup melayu

Tanpa Nama berkata...

Tt kau jangan fitnah mamak koling logam tu, langsung tak samo warna kulit dio dgn rosmah yang kuning langsat! Atau kau nak menipu kita orang ni pun tengok tengok la, rosmah tu kau cakap perlu body double??? Mano ado tt oii...tak main la kak rosmah nak upah body double pulak brader, sobab flom tu sendiri body dio dah double triple multiple..!! Ekau nyorok belakang body double triple rosmah tu, terrer mana ketua tw!t pun tak dapek cari nak serah surat saman naik mahkamah kat kau tt kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Aku setuju dgn anonymous negori9 6:58 PG, kak rose sendiri dah cukup double body dia, jadi tak perlu body double. Tapi jika ditakdirkan laki najib perlu jugak guna body double, maka yang paling afdal adalah michelin man. Baca betul2, bukan michelle obama yg selim tu. Michelin man banyak spare tyre boleh guna