.

Khamis, 26 Januari 2017

APA TRUMP AKAN BUAT




TERUS JUAL TANAH MELAYU PADA CHINA LIHAT APA TRUMP AKAN BUAT? 

Jawapan saintifik pada soalan cepumas kau ni tt, adalah: Menonggeng. 

Sebab berapa banyak dah trump belanja duit dia bikin siri tv the apprentice, berapa ribu mililiter dah airliur dia bersembur marah atau bersyarah pada berapa ratus peserta dan pada juri bersama dia, tentang teknik dan taktik dan cara buat bisnes yang berjaya, 

tapi nampaknya dah bertahun siri tu dipertontonkan, najib masih tak dapat disekolahkan, maka dari statistik kebarangkalian, frust menonggeng la trump! on BERITA BAIK UNTUK TANAH MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/24/17






----------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Trump jadi presiden amerika buat main main saja lah

Orang Kaya dah kenyang tak ada nafsu nak lahap

Yang Miskin Bahalol saja gila gila nak melahap menipu nak jadi Orang kaya tapi tengok muka boleh tahu budak bahalol

Trump kalau naik angin , dia sign Executive Order saja habis lah perang dunia ke tiga

Yang hancur kita lah yang miskin papa kedana

Trump boleh enjoy menjoy makan salmon siang malam

Melayu telan kangkong saja lah

Bahalol