.

Khamis, 26 Januari 2017

MUKA CIBAI KENA TANGAP






KERANA 

CIBAI NI

TAK DIPANGGIL

DATUK CIBAI

MUKA KELUAR

DALAM MEDIA

KALAU NAMA

DATUK CIBAI

SEMUA TUTUP

NAMA TAK DA

MUKA ELEEEK

PUKI MAAAAK

INI SEMUA 

SANDIWARA

NAK BUKTIKAN

NAJIB BERSIH

Bekas CEO anak syarikat Tabung Haji didakwa pecah amanah


Bekas ketua pegawai eksekutif TH Heavy Engineering Bhd Nor Badli Munawir Mohamad Alias Lafti mengaku tidak bersalah dan mohon dibicarakan atas lima pertuduhan pecah amanah bernilai RM2.57 juta di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur.

Nor Badli Munawir, 50, didakwa melakukan kesalahan dengan anak syarikat Tabung Haji itu kira-kira empat tahun lalu.

Tuduhan itu melibatkan pengeluaran empat cek bernilai RM400,000, RM570,000, RM430,000, RM600,000 dan RM575,800 antara April hingga Oktober 2013.



BILA SPRM

NAK HERET

NAJIB MASUK

MAHKAMAH?

RAKYAT SATU

DUNIA TUNGGU



---------------

2 ulasan:

Saadun Sulaiman berkata...

Kalau di perhatikan gambar OKT ini ada iras iras saperti gambar cina gemok yang membuat onar dengan anak tiri Najib. Bila kah agak nya si cibai tembam ini nak di tangkap?

Tanpa Nama berkata...

ini la berita yg membuktikan simpanan ditabung haji itu selamat???tabung haji ni kalo nak buat statement tu fikir2 la dulu...kalo dah kalimutu jadi pengerusi tabung haji, yg tak selamat pun jadi selamat...