.

Khamis, 26 Januari 2017

APAKAH INI JUGA TEATER








KALAU BETUL

AR-HU INI

PALING 

DIKHENDAKI?

NGAPA GAMBAR

MUKA TUTUP

NI MESTI POLIS

NAK KAUTIM

BAYAR DUIT

CABUT LARI

TAK CAYA

TUNGGU LIHAT

INI POLIS SIAM

BUKAN POLIS UK



Ar-Hu, penjenayah Malaysia paling dikehendaki, ditangkap

 | January 25, 2017
Warga Malaysia berusia 53 tahun itu hanya terbabit dalam kes rompakan yang besar.




HATYAI: Seorang ketua kongsi gelap “Geng 04” warga Malaysia yang menjadi buruan polis Thailand dan Malaysia sejak 10 tahun lepas akhirnya berjaya ditangkap di rumah sewanya di sini 2 hari lepas.
Ketua Bahagian Siasatan Polis Wilayah Songkla, Kol. Sakda Jarengkul berkata Ye Boon Long, 53, atau nama gelarannya Ar-Hu, ditahan polis kerana merompak sebuah kedai emas dengan bersenjatakan pistol di Jalan Montree di sini, 6 Januari lepas.
Dalam kejadian itu, dia dipercayai melarikan barangan kemas seberat 1.7kg bernilai 2.3 juta baht (RM290,000), katanya kepada pemberita semalam.
Katanya, hasil pemeriksaan di rumah sewa itu, polis menemui beberapa barangan kemas, wang tunai 127,400 baht (RM16,000), sepucuk pistol 9mm, 50 butir peluru dan baju serta motosikal yang digunakannya ketika rompakan itu.

CUBA FIKIR

MACAM MANA

PUKIMAK NEGRO

NI BOLEH LEPAS

DARI LOKAP

JINJANG?

MESTI NEGRO 

DAH BAYAR DUIT


-----------------

3 ulasan:

snicther berkata...

pukimak negro ni kalau nak cari..tengahhari..jgn malam...nanti nampak sama jeeee.....kakakkkakakakka....ampang avenue pernah dilihat ni......tapi mlm...mcm lembaga je....kakkkkaka

Tanpa Nama berkata...

Encik tt, kau jangan pandang rosmah (baca: rendah) pada produksi thailand. Kau tak punya mobil, kau tak bisa ngerti betapa di malaysia rakyat mengkagumi, menjulang, serta mengobsesi mobil honda dan toyota made in siam, seperti toyota fortuner beroda 4 ketul donut rosmah (baca: gemok)

Tanpa Nama berkata...

dunia GEPAU

biasa lah

kalau tidak , macam mana budak bahalol nak pakai alphard , vellfire , bentley , mercedes , range rover - cermin hitam


kalau ikut buku , pencen pun pakai saga lah

tuh belom ulamak

ada MASYOOOOKKKKKKKK