.

Selasa, 24 Januari 2017

MALAYSIA TERGADAI PADA CHINA






KERETA MADE IN CHINA
Adakah najib punya polisi pandang ke china (dan tunduk hormat atau kowtow) ni akan membuatkan negara kita banjir? 
Bukan banjir macam yang kat zon ekonomi penasehat tu, atau banjir kilat yang sampai tahun ni masih gagal diatasi oleh terowong separuh-smart tu. 

Banjir dengan kereta dan lori made in china, gantikan pemandangan atas jalan yang penuh dengan kereta proton dan perodua sekarang. Kereta dan lori china memang dah masuk sini dari dulu, cuba cek tahun berapa mula masuk, adakah masa najib? 

Lebih lagi sekarang ni dia dah tendang mahathir dari proton, mungkin proton jv dengan china, atau proton akan rebadge kereta china? on NAJIB JUAL TANAH MELAYU PADA TOKAN CHINA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/23/17



--------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dah lahap sejak zaman bapak nya lah

Jadi macam hongkong jugak kena gadai kat british

China bukan bodoh

Yang pelahap di jaga nya lah

Biasa lah

Tanpa Nama berkata...

Tak mustahil sebab salah satu daripada 3 company kereta dunia yang bid share Proton adalah Geely dari China yang memiliki Volvo. Syabas PM.