.

Isnin, 6 Mac 2017

LAYAN BUDU MAMAK




LAYAN BUDU MAMAK
pas ckp mcm tu sb dipantai timur terlalu sedikit ada retoran mamak..org pantai timur tak sarapan roti canai pagi2.org pantai timur makan nasi kerabu, nasi dagang, nasi minyak sbg sarapan..so kurang la mamak di sana..

err serigar tu bukan mamak ke?pantai timur kalo di middle east pun tak bole masyuk sgt makanan luar..diorg cuma bole layan budu je..lain2 tak dpt layan selera tekak..mamak mjd mniroti di pantai timur..jd minorti bermakna yg betul jd tak betul..yg betul hanya la majotiri..

umpama saudi, majoriti islam tp tetap betul sb membunuh dan menyerang yemen.majotiri saudi tetap betul kalo merogol amah..hukum negara hudud negara ini la yg disebut2 hebat dan betul..puki tetap puki, namun puki majotiri islam tetap bau wangi walaupun tak pernah dicuci..mungkin ini la tuhan maksudkan islam itu selamat atau islam itu rahmat..

mamak ee dari penang itu adalah ahli majlis mara yg mana didlm mara ada beribu2 staf dan student pantai timur..fuckoff laa... on MAMAK MAMAK BERSATULAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/4/17




-------------

2 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

nasi mamak tidak bahaya...yg paling bahaya..nasi putih dikuis dgn TAIK PALAT warna merah2 jambu...kalau kena...pehhhhhh......boleh mencuri duit banyak.....kakkakakakakkakakak

Tanpa Nama berkata...

Kasihan

Stress sangat nampak nya

Ajak Q7 teh tarek lah

Sakit Jantung pulak nanti

Pergi Wudhu solat sunat saja okay dah....