.

Isnin, 6 Mac 2017

SIKAP BERJIWA BESAR





INI SIKAP

YANG BETUL

BERJIWA

BESAR

Pemuda Amanah Kedah sedia biayai rawatan Presiden Pas

Pemuda Amanah Kedah sedia menawarkan khidmat kesihatan kepada Presiden Pas Tuan Haji  Abdul Hadi Awang bagi memastikan beliau kembali sihat dan dapat menghadiri persidangan parlimen.
Ketua Biro Kesihatan Pemuda Amanah Kedah Dr Najmi Nadzir berkata, kehadiran Abdul Hadi ke parlimen adalah amat penting bagi memastikan pembentangan usul untuk meminda Akta Mahkamah Syariah (Bidang Kuasa Jenayah) (Akta 355) dapat diteruskan.
"RUU 355, merupakan satu isu yang sudah merobek kesatuan umat Islam di Malaysia sejak ia mula-mula diuar-uarkan oleh Presiden Pas melalui ‘private bill’ beliau.

TUAN HAJI

SAKIT ATAU

ALASAN TIDAK

MAHU DATANG

BERDEBAT

DI PARLIMEN

KAH KAH KAH

 





--------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Biasa lah

Mat SOTONG

Bukan baru pun ; puloh tahun dah

Sama saja....

Ada MASYOOOOKKKKKKKK

Tanpa Nama berkata...

buat online je dari umah tuan haji hadi ni..bentang kan dari umah..buat live dari marang kerapu kepunden..

Tanpa Nama berkata...

Akal keling hadi dah ligat berputar putar nak cari jalan utk biarkan usul ruu355 tergantung tak bertali. Mmg itu tujuan lebai najib upah lebai hadi, biar penganut islam bertekak dan perang supaya BN mudah berkempen masa PRU nanti.

Nak bahas di parlimen, mmg hadi kurang upaya dan kurang fikrah intelek. Dah 2 kali minta tangguh utk bentang, kali ini guna la alasan masalah kesihatan pulak supaya walaunta semua simpati.

Heheheh akal keling mcm tu kalau tahun 70an atau 80an mungkin berjaya. Oit! Hadi ini tahun 2017 laaa.