.

Rabu, 12 April 2017

PAS LAWAN RAFIZI








SAPA KENTUT DAPAT BUSUK
Sapa kentut busok maka dia bisa bau kentut nya Tuh lah PAS Rafizi hanya bising sebab kentut busok saja Bebudak PAS nih dah makan 90 juta sama sama marah Rafizi komplain bau kentut busok pulak Sah lah , ada MASYOOOOOKKKKKKKKK Lubang JUBOR KENTUT tak boleh menipu macam MULUT SOTONG OLOMUCK jijik banget Oh Shit !!!!!!!! on POLITIK KOTOR PERLU SABUN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/11/17
ORANG ITU NASHARUDIN
Aku rasa Dio ialah nasharudin mat isa. Rafizi bayangkan Dio selalu dimurkai oleh nik aziz krn nk ug dgn umno. Org kecik otak pon kecik. Najib lantik dio jd ceo global dedak apanama? Huhuhu on SAMBUNGAN BERITA
Anonymous
on 4/11/17

ULARMAK MENIKUS
Gaya Rafizi cakap dpn Parlimen tu, bukan seorang. Ada 2-3 org. Silap2 lebih. Sumer ulamak menikus ja. Haha.. takkan la terdiam trus, ada sikik2 lagi boleh tiru tedung selar mimiking berkokok mcm ayam dan burung hantu.. kamon babeh.. 
on SAMBUNGAN BERITA
Anonymous
on 4/11/17




----------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Melayu Melayu semua tuh.....

Bukan Cina DAP

Tak tau malu punya orang

Dah KIOK tahu lah tinggi rendah langit

Tanpa Nama berkata...

apa susah..saman je si rafizi tu..sumbat dia dlm penjara besi..kita yg kat luar pun dipenjara dgn gst, minyak naik, minyak sawit naik..apa bezanya..penjara kita ditambah dgn penjara ruu355..mula2 hudud, pastu ruu yg bukan hudud, pastu diupkan jumlah hukuman..itu pun dikatakan nampak besar sgt berfikir bertahun2 utk perkara simple..sah la, belajar di middle east, hanya tahun menhukum je..