.

Isnin, 31 Julai 2017

ANWAR DAPAT DEDAK




ANWAR

Jelas anwar dah dibayar oleh mahathir. Kalau tak disuap dedak gred super impot wangi kelas aaa taraf nascar euro safety standard kategori 3 piawaian 5 bintang warranty 8 bulan, confirm anwar takkan keluar ayat macam ni, takkan maafkan mahathir yang menghina dia sehina-hinanya pada pandangan isteri, anak, kawan dan seluruh dunia. 

DAPAT

Dulu masa mahathir pegi jumpa anwar di mahkamah, jelas kamera tv3 tangkap saat mahathir pelok anwar sambil hulor briefcase stainless steel merah bermangga emas dengan cop dakwat emas di bahagian bawah beg tu: RM. 

DEDAK

Dulu orang belum syak perkara tak senonoh, jadi ada yang simpulkan beg tu berisi segala fail rahsia dan dokumen buruk yang mahathir kumpul pasal anwar dan RM bermaksud rekod anwar, sedangkan yang lain simpulkan beg tu berisi segala gambar bahagia mahathir bersama anwar sejak dari tahun 70an dulu dan RM bermaksud rakan anwar. Tapi sekarang baru orang sedar, RM tu bermaksud ringgit malaysia dan beg tu berisi dedak gred super impot wangi kelas aaa taraf on APA ITU NGOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/30/17




--------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bro, mana nak dapat stainless steel warna merah? Chantekkk siot. Gwa tengah nak tempah gril pintu rumah baru gwa nak masuk raya haji nanti. Gila chantek kalau frame dia stainless steel biasa yang warna, er, stainless steel tu, pastu bunga dia kat tengah tu stainless steel merah, perhhh.... Sure pintu rumah aku la paling terlawa kat taman tu walaupun aku takde disuap dedak huhu

Nasrudin Abd Shukor berkata...

Kah..kah....kah...kikkikkik.....