.

Isnin, 31 Julai 2017

DIMANA JHO LOW HILANG





MELAYU 

BODOH

Penjilat jubo cina prompak jho lo...bodoh melayu ni membela cina prompak bilion hidup mewah...melayu bayar utang.. 
on DIMANA JHO LOW SEKARANG?
in response to Isi jho low mahupun mappadulung xpenting. Yg lbh penting skrg tolak tun m. Pembangkang versi umno, by Anonymous.
Anonymous
on 7/31/17



FIXED 

DEPOPSIT

Wakakakaka....jho low tu fixed deposit cina merah, apalah kau org nie, si jibby pegi china bawak produser filem porno sekali tu apahal....bukan sekali tapi berkali-kali. Takkanlah nk pinjam duit je kot kah kah kah 
on DIMANA JHO LOW SEKARANG?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/31/17



ROSMAH?

Hehhehehe... Bodohnyalah punya soalan... Rosmah tulah jolow..Korea.. Singapire.. Brasil kan ada workshop plastik. Takan korang tak perasaan dia punya pendek.. ..katik jalan dio... Pipi.. Cara berpeluh... orang bodoh je tak nampak selera mereka... Alahai.. Gila ko...? nak tangkap jolow..?.. Abis.. Mlm kang najib nak tidur ngan siapa.....?.. Ngan SPANAR no lapan ke...?.... Kakakkaakaka.... 
on DIMANA JHO LOW SEKARANG?
DIDI KOTA BELUD
on 7/31/17



DI PUTARJAYA

Jho lo ada di rumah PM di Putarjoyo. Dia kongsi bilik dgn anak tiri Najib, Reza. Nak carik bilik diorang senang jek, betul2 di sebelah bilik menantu Najib org Kazakhstan tu. Dihadapan bilik diorang pula ada bilik besan Rosmah. Sebelah bilik besan Rosmah ada War Room. Eh!! Sebut war room, kau taknak buat sitcom war room yg baru ke TT? PRU dah dokek ni. #kahkahkah on DIMANA JHO LOW SEKARANG?
Anonymous
on 7/31/17








-----------------

Tiada ulasan: