.

Isnin, 10 Julai 2017

MAT BRO BODEK NAJIB







Najib adalah negarawan sebenar

Khairul Azwan Harun




MANA ILANG

KETUA 

PEMUDA

KHAIRY

KENAPA 

BIARKAN

MAT BRO INI

BERCAKAP

ADAKAH 

KHAIRY

SETUJU 

DENGAN

APA MAT BRO

CAKAP?




-----------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Keh keh keh keh....jilat, ampu kuat-kuat, manatahu nama naik jadi waibi

Tanpa Nama berkata...

mat bro ni bodoh bro tt..mamat ni la yg bawak kes forex madey..mamat ni membodek najib setalah khairy kata 3 veteran politik bole pencen yakni anwar, madey dan lim kit siang..kenyataan kj bukan saja bodoh, malah menjadi idola kebodohan kpd org bawahan spt mat bro no..ketika ini mana hilang noor yaakob perihal kes forex??mat bro ni bercita2 nak jd Mb perak..

Tanpa Nama berkata...

Mungkin dia ni lupa makan ubat pagi tadi....itu yang cakap merapu....atau mungkin dia fikir makna NEGARAWAN bermaksud SAPU WANG NEGARA....kan...kan...kan

Tanpa Nama berkata...

combination antara ayat di atas dan gambar muka mamat tu telah menyebabkan saya meloya lalu muntah hijo..

Tanpa Nama berkata...

Naib ketua pemuda ni pun sesuai dicalonkan utk anugerah joker of the year sama mcm perwakilan pas dari johor yg cadangkan lebai hadi jadi penasihat dymm tuanku agong.

Serious! Tahun ni mmg meriah dgn kaki bodek buat lawak jenaka, terhibur la jugak hati walaupun poket makin tiris dek kenaikan harga barang.

errr... by the way tolong cakap kat mat bro tu- najib bukan NEGARAWAN tapi dia PENCURIWANG dan NEGARAHILANGWANG

Tanpa Nama berkata...

mak-en-sheng...mak-takaji...mak-en-sheng..!!! Cif penyamun alibaba dan almari of Penyamun. "everything to hide" membisu. takut debat jawab. takut ke mahkamah. Cash is Raja wehh... salur je wang sisa berbilion tu kat makluk2 bawahan otomatik mrk bodek... bagai bandut lompat? jalan kerja2 lucu & bodoh kongkong Cif penyamun.,.,salur je wang sykt milik negara tu pecat penghalang... jen..jen..jen.. tutup siasatan OSA, tutup mata-tellinga-mulut. aduhhai... si lebai2 alim parti agama Kelente jugak bisa dibeli ya! sampei bilo titm bisa duduk kat gua jin2 pus-WANGmdb??? god bless & v luv u TMJ