Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 22 September 2008

KAKITANGAN AWAM SETIA KEPADA KERAJAAN


PUTRAJAYA: Cuepacs meminta 1.3 juta kakitangan sektor awam terus setia dan memberi sokongan padu kepada kerajaan dan tidak terpengaruh dengan pelbagai muslihat serta permainan politik Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Presidennya, Omar Osman, berkata tidak ada sebab kakitangan perkhidmatan awam mempercayai apa juga rancangan Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang mahu menjatuhkan kerajaan, selain membentuk kerajaan baru.

kah kah kah….. ngok betul presiden cuepacs …… sektor awam ada 1.3 juta ahli gerombolan united malays national organisation ada 3 juta ahli –

kalau campur dah ada 4.5 juta ahli ...pilihanraya dulu semua jumlah pengundi tak sampai 6 juta….. kah kah kah pembangkan dapat 4 juta lebih…. ahli kamu dah belot…. ahli gerombolan pun belot sama…....kah kah kah

nak setia macam mana….. ahli kamulaa yang jadi penyokong kuat PKR …. next projek ahli kamu ialah nak humban kamu dalam tong sampah sejarah….kah kah kah




17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkah,
ala naik lah pkr ka komunis ka kakitangan gomren tetap yg tuh jugak setia kejadah penya.keje lain politik lain.presiden cuepacs cap ayam tats y lah

' tErAzZaTaLe ' berkata...

aku sebagai kakitangan awam berjanji akan tetap setia kepada kerajaan..tp kerajaan negeri la..bukan kerajaan beeEnd..

berita kedah berkata...

apa la omar mengarut ni.... tu kesetiaan hang kesetiaan kami jgn dok bawak pi sekali....

heheheh..aku la berkata...

err..nak tanyer encik presiden..kalau la kan anwar jadik pm...sume kakitangankepalalutut gomen akan letak jawatan tak??..encik lak??..

Tanpa Nama berkata...

BANG!

Ni kali ketiga saya sy jenguk Tukar Tiub yg popular ni.

BANG!

Kerajaan BEE N HAPRAK! Langsung tak hirau masalah rakyat. Pemimpin BEE N bg mrk rakyat hanya bualan politik ajer. Pemimpin n Rajas senang lenang, buka puasa sini dan sana. Mana Pemimpin n Rajas yg fikirkan tentang hidup rakyat. Hanya pikir perut masing2. Bgmn perut rakyat ni...??? Mgkin hanya Raja Petra aja yg fikir rakyat jelata. Rajas Malaysia ni tak ada suara ker? Masuk campur sikit turun harga minyak dan tegur Pemimpin n buat sesuatu yg sewaktu dgnnya.... demi rakyat.

ANDA SEMUA AKAN BERTANGGUNGJAWAB DI HADAPAN ALLAH DI HARI KIAMAT KELAK.

HARGA MINYAK TAK TURUN2.

Sy org kg....naik motor pun dah tak larat nak isi minyak. Pagi, tengahari, ptg pergi ambil anak sekolah. Kerja... kais pagi mkn ptg, kais ptg makan mlm. Siapa yg nak bela saya dan yg senasib saya??? Brg2 semua naik harga. Raya dah mcm tak ada apa2. Anak2 nak mcm2.

Kakitangan kerajaan mgkin boleh senyum lagi.. yg lain...???

Ikhlas.
Penumpang PC anak cikgu sekampung.

Tanpa Nama berkata...

boleh tak bro tak payah banyak ketawa kah kah kah

Presiden Cuepacs sangap berkata...

Omar Osman TIDAK tahu beza antara KERAJAAN dan PARTI POLITIK.

Bodoh adalah perkataan yang kurang tepat untuk beliau. Nincompoop...

Tanpa Nama berkata...

merokok membahayakan kesihatan.

Bravo berkata...

Susah jadinya bila bercakap tak tau sejarah dan fakta. Kalau Pakatan take-over kakitangan kerajaan tak berubah, mereka masih bekerja dibawah govt of the day.

lagi satu, mana boleh kakitangan gomen tunjuk taat setia kepada parti..ngok betul la!

Mata Rakyat berkata...

Kepada semua kakitangan awam jangan anda biarkan diri anda jadi parasit.Dapatkan kenyataan penuh dalam blog saya

yb4all berkata...

Saudara Isham

Cinta sudah beralih, mustahil untuk dipulih. Setia pabila berakhirnya bulan sahaja.

Terima kasih.

Siapalah aku berkata...

MEMANG CETEK AKAL PRESIDENT CUEPACS TU. KERAJAAN YANG DIBENTUK ADALAH HASIL TANGAN RAKYAT YANG MEMANGKAH. IKUT SUKA HATI DIA ORANG LE MANA DIA NAK PANGKAH. BO*OH TAK BOLEH DIAJAR BETUL... KALAU IYE PUN NAK MEMBODEK KERAJAAN, JANGANLAH SAMPAI JADI DUNGU TAHAP CIPAN. MANGKOK AYUN...

Tanpa Nama berkata...

Encik Omar!! mana janji2mu nak bela nasib pekerja kontrak? dlu Pak Lah kata nak umumkan sebelum pembentangan bajet..skang habuk pon tarak!!! encik pon senyap je...

mat london berkata...

halo bro....

baru gua perasan lu punya blog nei...

lama tak jumpa lu bro... lu balik malaysia lu tak kontek pun kita orang kat sana....

amacam... lu masih pecah botol lagi ke.... kah kah kah kah..

lagi satu gua nak tanya... apasal nama blog lu "tukar tiub".... tiub apa bro.... tiub morfin ker..

macam dulu lagi la lu...

lepas raya kita jumpa.... celebrate... kita pecah botol "JD" pulak... kah kah kah

p/s : lu tulis pasal agama macam yusof islam beb.... kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Sekali lagi dia cakap macam nie, confirm dia dapat Datuk nie ... silap-silap pingat tu boleh pakai raya ...

frossonice berkata...

Setia kepada kerajaan yang memerintah.

Nak sokong parti politik mana, sukahati individu la.

Agaknya dia tak reti apa makna demokrasi.

Tanpa Nama berkata...

matilah korang busan aku tengok,semua tak boleh pakai.