Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 22 September 2008

AWAS CAMPUR TANGAN ZIONIS


KUALA LIPIS 21 Sept. - UMNO percaya pihak tertentu dari Amerika Syarikat (AS) yang mempergunakan pemimpin pembangkang di negara ini untuk memperkotak-katik dan menghuru-harakan Malaysia merupakan pemimpin yang disokong oleh zionis.

Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Mohd. Ali Rustam menegaskan, pemimpin zionis terbabit telah lama menyimpan perasaan dengki dengan kemajuan dan kemakmuran Malaysia sebagai sebuah negara Islam terbaik di dunia.


kah kah kah…. nak tanyo sikit yang bawak tim kriket dari isreal dulu sapo ha?.... mat sabu ke atau sami velu? ….. kah kah kah… nak tanya sikit lagi…. cuba cek berapa banyak tesco, carrefour, AIA, macdonald, burger king, esso, mobil, shell bagi duit pada isreal….. kah kah kah…. tesco ni sapo punya…. cuba tanyo lebaai google …… cohen tu ada bagi duit untuk isreal tak ….tesco ni syarikat di uk banyak lari cukai…..di malaysia ni lagi dia klentong…. kah kah kah….

lagi satu nak tanyo….. dulu sapo yang buat perjanjian rahsia dengan Caspar Weinberger…. pasal tu askar amerika leh masuk sini….kah kah kah…

nak tanyo lagi….. sapo suruh tutup gerai iran di pwtc dulu….iran ni kan anti zionis pasal apa gerai dia kena tutup…. lupalaaa sapo suruh tutup…bik mama ke yang suruh tutup ….kah kah kah…

dengki…..kah kah kah…. ni line madey….orang dengi pada malaysia….kah kah kah…dengki…..kah kah kah….. betulbetul mamat ni mental…..



16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

My goodness, Isham. Macam maner menteri-menteri kat Malaysia boleh lulus sekolah rendah kalau cakap dari bontot bukan otak. Dah takde modal lain. Bodoh lagi tolol. Kalau Amerika nak hancurkan kitorang, dah lama dah kitorang mampus.

Topengperak_Xinwugi berkata...

Kah Kah Kah...

Sham... hat ni menarik... hang tengok kat link ni...

http://www.perisik-rakyat.com/2008/09/anwar-agent-amerika-umno-agent.html

Bukti UMNO ejen Yahudi.

MODERATOR indie berkata...

isham sahur ekau melantak apo eih?

ghayo dah dekat ni aaa... jomput laa datang umah den nanti.

nak datang bagitau siang2, buleh laa den siapkan maruku 2beg plastik nanti.

Pak Cik den kat johor tu kim salam. Lamo tak jumpo. Takdo khabar beghito eeih.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Kah kah kah

Bile pak menteri yg sorg ni kuar statement,ase mcm baca statement budak yg br blajar ABC....

Kah kah kah

IQ tahap himar wal keldai

Tanpa Nama berkata...

Salam, saya bukanlah penyokong BN atau PKR. Malah, saya tidak mengundi pun pada Mac lalu. Bagaimanapun, kerja yang yg memerlukan saya membuat banyak penyelidikan tentang kewangan Islam telah terjumpa article dalam bentuk PDF ini. Saya rasa ianya mustahak untuk dikongsi bersama. http://www.larouchepac.com/files/pdfs/080618_soros_dossier.pdf

Ketulinan artikel tersebut rasanya tidak dapat dipersoalkan.

Sekian,

Tanpa Nama berkata...

Bro,
Latihan bersama Amerika_Malaysia namanya CARAT. Dah bertahun-tahun buat latihan dari sudut berbeza merangkumi seluruh Malaysia. Usahkan topographi amerika dah rekod, longkang belakang rumah pun dia dah masuk database. Apa la Ali Rustam biol ni cakap , geli la aku. Dalam Navy saja 9X aku kena detail join latihan bahlol nih

Navy pencen

Farid Abu Talib berkata...

kahkahkah. saya juga dengki. tapi bukan dengki sama anwar brahim tp dengki misai kontot charlie rustam chaplin. kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

UMNO bukanlah agen zionis..tapi perangai dan pemikiran orang2 mereka yang sama macam perangai zionis, tanpa mereka sedari.

Farouk berkata...

Jangan sodap mulut yo mongato kek kerajaan bogitu dan bogini. Ado bukti ko semuo tu? Montang-montanglah korang ni pembangkang, habih semuo nak dikritik an. Takdo satu yang kerajaan buek ni boto bagi korang. Anwar Ibrahim tu, zionis tajo tau..

Tanpa Nama berkata...

Aku nak beritahu satu benda, pasal orang yang beriya-iya benar nak jadi hero anti Yahudi (Amerika).

Nama dia FAISAL TEHRANI! Kau percaya dia? Hah, dia ni bukan sahaja gila nama, ala-ala pondan mulut celupar, dan kata kita yang sokong Reformasi disamakan macam anjing!

Kalau tak caya, pergi blog dia, tapi cari la sendiri alamat blog dia, malas aku nak kasi...

Jalan terakhir bila tak ada hujah, mcm tu la Sham, tuduh orang pro Amerika, pro Yahudi, pro Israel, pro Cina... bla-bla-bla.

Yang dia dari dulu pro Utusan, pro DBP tak apa, janji dapat menang anugerah, dapat duit, cukup arrrrr, kan?

Cakap kat Faisal mak nyah tu, mak tak kuasa tau. Geli laaa. Hahahaha!

Pembuat kondom menyala
Pantai (padam "i" ganti "t") Dalam

agen Russia berkata...

macam2 agen anwar ni....kalah agen 007 satu saja British

anwar agen China
anwar agen hindraf
..agen yahudi
..agen amarika
..agen arab
..agen russia
..agen melayu
...agen kadazan
...agen iban
...agen melanau,murut,dayak,senoi,semang,jakun..
...agen segala macam agen yang ada di bumi ni..agaknya sampai Planet Marikh kot..

kah kah kah.....anwar sebenarnya agen RAKYAT!

Koperasi Hak Asasi Babi. Senyum-lah.. berkata...

ternyata bodoh sekali. terima kasih isham.

Tanpa Nama berkata...

sikit2 zionis, sikit2 israel,sikit2 amerika, jenuh melayan utusan ni.nasib baik ada isham yg tolong tengokkan, tak yah nak jijik tgn pegang media yg tak berguna tu

amoker berkata...

Malaysia negara Islam termashyur? I think Israel tak kisah kat malaysia la.

Kita dah ada zionist di Malaysia => UMNO. :)

Tanpa Nama berkata...

Bekas kerani TNB ni dulu macam mana dapat degree, otak bengap dan cakap pun merapu. Buat malu kaum betul la. Nasib baik aku bukan anak Melaka.
Minta maaf la Pak Ali oi... jangan lah nak tunjuk kan kebodohan kamu. Nasib baik orang Amerika tak pandai baca Utusan Melayau, kalau tidak ketawa besar la, Malaysia ada KM ngok ngik.

ilovebudu berkata...

kekekeke..ungke rase tuak