Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 25 September 2008

PEMECAH BERITA – HOT! HOT! HOT! - ESOK MT UMNO MESYUARAT TERGEMPAR

Esok Majlis Tertinggi United Malays National Organisation akan mengadakan mesyuarat ‘tergempar’.

Adakah pemilihana tahun ini akan ditangguhkan? Atau hari-hari akhir untuk Perdana Menteri Abdullah Badawi.




6 ulasan:

wrdboom berkata...

malaysia boleh......umno boleh......atau saje jek nak bikin gempaq.

kc7 berkata...

Bro,
Gua rasa dia orang dah capai kata sepakat baik punya dan saguhati lumayan utk semua MT....jeng jeng jeng....kita wait dan see....hehehhe

LensaPR berkata...

Orang kampong kau Rais tu sompek tak balik dari US?

Tanpa Nama berkata...

jangan tertipu, diorang nak bincang berapa banyak peruntukan untuk open house tahun ni.. lemang berapa banyak nak tempah..ketupat berapa banyak nak anyam..bahulu berapa bijik telur nak pukul..kuih semprit berapa cherry nak letak kat atas tu...air apa nak buat...dan macam-macam berkara berbangkit la...pasal kuih bangkit pun diorang akan bangkitkan...

jd 0925

ainon mohd berkata...

Kepada PM: Baiklah terima kenyataan.

Tanpa Nama berkata...

Latok Hisham..

Depa tu nak kasi turun minyak lagi 30 sen..bcoz PM tersasul cakap tu turun sekupang...almaklum flip flop...BN nie..

Bila minyak ada tulun..rakyat jelata akan salute Najib...bakal PM...tu cite MT esok...kah kah kah...

Garabolie...