Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 20 Oktober 2008

SYED HAMID TAK KISAH DICEMUH DEMI TUGAS - malayau

MARANG 19 Okt. - Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Syed Hamid Albar tidak kisah menjadi mangsa cemuhan dan kecaman penulis-penulis blog selepas tindakan tegas termasuk mengharamkan Hindu Rights Action Force (Hindraf) diambil.

Beliau berkata, ini kerana tindakan itu walaupun tidak popular kepada sesetengah pihak tetapi penting dalam mengekalkan ketenteraman, perpaduan, kestabilan dan keselamatan negara.


kah kah kah…. jilbab jangan merajuklaaaaa…. kena cemuh macam mana? kah kah kah… siapa penulis yang cemuh ni…. bbc ke?... washington post ka?.... new york times ke?.... kah kah kah…. woit jilbab…. hang buatlaaa blog sendiri…. nak menagis buat apa…. kah kah kah…. yang orang marah tu kerana hang cakap bodoh… bukan kerana hang bodoh tapi bila hang buka mulut nampak hang bodoh … hang cakap sama macam kawan lama hang mat zam zam…. mana munkee tu dah ilang …. tak dengar suara…. balik kerala ke?....kah kah kah



5 ulasan:

tarik tikar berkata...

cayalah!.biasalah tu jadi menteri dan ada tanggungjawab untuk dilaksanakan.bukan semua yang kita lakukan itu semua orang akan terima dengan hati terbuka.pasti ada yang kurang setuju.

Farouk berkata...

Pendirian Syed Hamid wajar dipuji kerana beliau sanggup dicemuh demi tugasnya berkaitan pengharaman Hindraf. Beliau tegas dalm melaksanakan pengharaman tersebut demi menjaga ketenteraman negara...

muram! berkata...

betul tu, da patut dipuji kerana sanggup menghadapi cemuhan. tapi apa yang dilakukan itu untuk kepentingan negara juga.

kawan baik deb berkata...

Dah tu, takkan sebab orang cemuh je terus tak berani nak jalankan tugas. Mesti ada yang tak puas hati, tapi keputusan tu untuk kepentingan bersama jugak.

jebatderhaka berkata...

takat kena cemuh pun nak masuk paper ker bro..??? dlm malaysia nie dah takde crita sensasi ke selain dari pakcik robocop nie kena cemuh...
biase la..tak nak kena cemuh baek ang resign...tapi klu ang resign tak masyuk la ang...klu aku biar sebaldi kena cemuh pun tarak hal as long kantung masyuk ribu2... khir anak toyol ngan musa hassan polis angkasa gaban tentu setuju...tui tal???