Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 7 Februari 2009

BELI BARANGAN TEMPATAN –PM - melayau




KUALA LUMPUR 6 Feb. - Rakyat negara ini disaran mengutamakan barangan buatan Malaysia bagi membolehkan syarikat-syarikat tempatan melalui tempoh kelembapan ekonomi dengan lebih baik tanpa perlu membuang pekerja.


kah kah kah….INI MACAM PERLI MAT MONGO JE… kah kah kah

woit…. BELI KAPAL SELAM PERANCHIS…. kah kah kah..

woit… BELI KAPAL TERBANG RUSSIA ?.... kah kah kah

kah kah kah…. BOTOX UNTUK BIK MAMA TU DARI NEGARA MANA ?....kah kah kah...



3 ulasan:

BudAk hijAu berkata...

cakap xserupa bikin kot!

kah..kah..kah..dan kah lagi..

MahadeyBersiong berkata...

Oi Dol! Jangan tipu larr..Tak kan bini hang pakai g-string Kamdar kot? Bik mama pun pakai victoria's Secret tau..kahkahkah!

azoheri berkata...

mak dara tu kite jgn kasi gi luar negeri dlm sebulan ni. bior dia shopping kat giant je kite leh tengok ape die beli