Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 6 Februari 2009

MOGOK MOGOK MOGOK



PUTRAJAYA: Hampir 1,000 pemandu limosin berpangkalan di Terminal Penerbangan Tambang Murah (LCCT), Sepang, dekat sini semalam melancarkan mogok berikutan tidak puas hati dengan tindakan pihak berkuasa yang didakwa sering mengganggu operasi mereka.

Difahamkan, mogok bermula jam 2 petang di pekarangan terminal itu menyebabkan ribuan penumpang yang mendarat, terkandas kerana tidak dapat menggunakan perkhidmatan pengangkutan awam terbabit.

Seorang penumpang penerbangan AirAsia yang enggan namanya disiarkan, berkata pesawat dinaikinya yang dijadualkan mendarat di LCCT terpaksa mengubah lokasi pendaratan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dipercayai mempunyai kaitan dengan mogok terbabit.


kah kah kah… kah kah kah … 1000 MOGOK…. APASAL NI… kah kah kah….

woit…. MOGOK IALAH PETANDA AWAL EKONOMI DALAM KRISIS.. kah kah kah…

woit…. MOGOK IALAH CARA KAUM BURUH MELAWAN TOWKAY… kah kah kah…

woit... BURUH MOGOK BILA DIA KENA BULLY .... kah kah kah

woit… OUR ECONOMY HAS PROBLEMS…. kah kah kah

kah kah kah… OUR FANDUMENTALS IS STRONG…. kah kah kah..

woit.... MUNKEE MANA YANG CAKAP NI.... kah kah kah




1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tu yg berlaku kat my...biasanya benda kat luar negara yg berlaku akan berlaku jugak kat sini, one way or another...kita ni bukannya sespecial manapun

untuk membuka minda boleh-lah jenguk-jenguk kat tempat-tempat seperti ini...rense.com, www.thetruthseeker.co.uk, www.abovetopsecret.com...

masalah nya tempat-tempat ni orang kata diorang punya kepla tak betul...betul kah tak betul kah u orang ada otak untuk menilaikan nya...jgn tertanya-tanya kenapa benda-benda ni berlaku nanti...heh...heh...heh...