Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 26 Mac 2009

TERBARU DAN TER KINI.....KAH KAH KAH



AYAH DINO


Apa jadi dengan ayah Dino yang entot entot lari?

Abis jembatan kena bakar sampai tak dapat menyeberang kah kah kah.

Apa jadi dengan Dino - dan pandai berbudi bahasa ? Bini dah bunting
kenapa lari....kah kah kah

---------------

AKAR RUMPUT

Grassroots behind me, insists Muhkriz – malaysian insider

Losing Umno Youth chief candidate Datuk Mukhriz Mahathir said the result of the contest did not reflect the wishes of grassroots members.

kah kah kah…. AKAR RUMPUT… PATUT LAH KANTOI…. kah kah kah

--------------------

MANA PERGI TUAN PENYAPU?


Sebantang penyapu dan tuan-tuannya telah di beritakan hilang kah kah kah.

Sesiapa yang berjumpa sila beritahu lembu lembu Mat Ezam



11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bro, sial badi penyapu tak habis habis...wak tempe walaupun rumpun bambu sama melayu tetep ego banget sama jowone, nggak percoyo wong mlayu punya pantang main penyapu, udah kena badi penyapu...memang sial memanjang!

Tanpa Nama berkata...

Akar rambut sudah tercabut kepala jadi licin, shining....hau hau hau hau

Tanpa Nama berkata...

Tengah hari tadi masa aku turun lrt plaza rakyat, nampak poster dgn gambar mukhriz dengan no.38 lying around dan dipijak2 orang ramai.

Tak tau samaada org ramai tu tak perasan atau memang sengaja tak nak mengelak. kesian gak aku tengok

pablo berkata...

tuan penyapu dah naik penyapu terbang pi tengok aset-aset di arab kot?
kahkahkah!

Sudin berkata...

AYAH DINO ?
Jambatan kayu,bukan bosi.
Abis terbakar.

AKAR RUMPUT ?
Lain kali guna akar tongkat Ali.

TUAN PENYAPU ?
Penyapu tak dibuat dari perupuk.
Tauke penyapu dah tipu pembeli,penyapu yang dijual penyapu plastik.

3,3,Kantoi.Kah,kah,kah.........

jurulukis berkata...

Aku baru je balik dr pwtc,,kluar ofis td,,member ajak pg pwtc sbb dia nk jalan2,,ok jugak..sepanjang jalan dr komplek damai,jalan mmng jem,bapak2 gendut bersepah,standard la gendut umno ni dgn baju kemeja longgar dgn kasut berkilat.
Masuk je pwtc..mak oii,,banyknya gerai,,kalah pc fair..makcik gendut sibuk membelek kain batik,ada yg buat facial,ada yg tgh borak2 dgn bapak gendut.projek,,kontrek..projek...bla bla..ada satu gerai tu minah ranggi yg jd tukang jual..penuh bapak gendut sibuk likung nk ngorat,,buat tnya produk,,padahal nk karipap..phtuihh!!
Dah bosan tgk gelagat bapak gendut n mak gendut,aku kluar dr pwtc ke the mall,,kt cafe luar tu ada satu meja..ada sorang awek ranggi,mmng cun ,pun kena likung kt geng2 bapak gendut...ini la perangai org umno.romeo walaupun dh gendut.bosan aku trus chow balik rumah.

Mohd berkata...

Ingat lagu BERSATU yng sket dimerapukan .. bro nleh tolong sambungkan..

Menipu kita menipu
menipu masyarakat melayu ...
Menipu anak bangsa
negara dan agama ...

jebatderhaka berkata...

la..la..la..

dino tengah blajar cara nak mandikan baby..kah kah kah..

bangsat punye jantan...mase paku sedap je...dah bunting lauk tu dia angkat kaki lambung....sial..!!

la..la..la...grassroot??

pasni bebudak skolah menengah kena
tau lah makne grassroot (ikut pemahaman mukhriz) nie...nie kira sejarah la nie...al maklum la anak BEKAS PM kesayangan kita..

kah kah kah...

la..la..laa..


penyapu dah sudah...

mukee toya nie patutnye tahap kena mop pulak..
.
kasi bersih licin...kotor bohsia poyo nie..

cuci guna Mr Musle..

kah kah kaah...

gerenti bertambah gebu bohsia nie..

bohsia ada pelir...

kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

isham aku lupa nak bg link ni dah lame dah...best ni sbb tgh perhimpunan UMNO ni kan..

tipu terus menipu kita tipu melayu...lalalalala

UMNO terus mara rompak rakyat malaysia...hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=by2GmBIQH0c&feature=related

rindu aku kat depa...

*ps - to all komentar wat lah ni sebagai ringtone henpon anda...laungkan, dengarkan...
hahahaha best ooo

Khun Pana aka johanssm berkata...

1-Win -win situation lah.
anak lari tapi dapat cucu.

2-Baby Doc ( anak lelaki Tun Dr.Kutty ) tak ada support dari Power Root, chuma ada support dari rumput

3-Balkis punya pasal, toyol dan bini cabut balik ke Indon.

Baginda Reformasi berkata...

salam...
mintak ambil perhatian dan tindakan kepada petualang agama ini.. lupakan sebentar parti anda.. please.. sebab ia dari MALAYSIA.. link nye..
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/03/petualang-agama-baginda.html

http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/02/bangsat-yang-menghina-islam.html

POLIS ambil tindakan... kami nak rejam mereka sampai mati..