Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 25 Ogos 2009

AL-MALIKUL DENGAN PROJEK JAMBAN TAN



POST MORTEM: KENAPA GEROMBOLAN BERJAYA KALAH



PEMANDU JENTOLAK MERANGGI BUKAN BEKERJA

AKHIR CANGKUL TERPAKSA DIGUNAKAN UNTUK MEMBUAT SUNGAI

LAPORAN KAJIAN POST MORTEM

Projek Al-Malikul Sembab untuk membuat sungai dan jamban tan telah gagal kali ini.

Berpuluh jentolak telah dihantar ke Permatang Pasir.

Tetapi pemandu jentolak yang ditugaskan telah lek lok entah kemana.

Dua hari sebelum pengundian dijalankan cangkul dan penggali telah digunakan untuk menggali sungai. Tetapi telah terlambat.

Dari kajian post mortem Tingkat Empat kegagalan membuat sungai dan jamban tan ini lah punca utama yang membawa gerombolan berjaya sekali mempertahankan kekalahan mereka.



9 ulasan:

AnginSepoi berkata...

entahniah kepada puak2 malikul sembab sebab berjaya mempertahankan kekalahan dengan penuh bergaya.....boleh tanya...kenapa utusan meloya tak siarkan kejayaan grombolan pertahan kekalahan tu..

BrightEyes berkata...

walaubagaimanapun... diharap agar Moohaiyadin masih akan menunaikan kontrek bagi menyewa 6 ekor jentolak dari Syarikat Kebas Fulus Sdn. Bhd. yang diPIMPin Latok Silly Loktor BrightEyes; MD, AMN, PJK, JP, LOL, WTF.

azmie berkata...

hari tu dia kata ada org ucap tahniah lepas kalah di manik urai, first time org ucap tahniah sebab kalah. lagi skali tahniah dato' sebab kalah lagi

badrul.hayat berkata...

salam..
semua penduduk permatang pasiaq sudah ada jamban.hanya yang undi umnoBN saja yang tak ada jamban(tan?).berak berterabuq.cari cangkui tak sempat dah,dah berterabuq oi.. najis najis

matsamunkilo berkata...

man u 7 - roma 1
man u 7 - bolton 1
celtic 7 - rangers 1
bayern munich 7 - sporting lisbon 1
rangers 7 - hamilton 1
dan banyak lagi.....

pakatan rakyat 7 - bn 1

sham
tolong gelak.....

Tanpa Nama berkata...

macam menggali lubang jamban yang terpanjang di Asia jer..... ahaks kelas kor wak sembab...

Grunder berkata...

mana jugak la orang tua ni dapat gambar2 ni..hehehehe

Abis PRK, semua lesap. Banyaklah claim2 tak berbayor nanti.Kontraktor tukang paip, tukang kayu,tukang besi, tukang cat balai raya,tukang jamban..tan. Time nak buat mulut manis, ICU bayar la, peruntukan PMO la, sorang 20 projek la, duit saluran Federal la, nanti kita keluarkan PO la. Bila kalah PO kemana, payment kemana. Itulah UMNO. Tak habis2 projek memeras kederat orang melayu

tajudin berkata...

tahniah kepada YB Mohd Salleh Man!

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

kenapa awek pakai tudung pulak jadi driver kereta tu

ha ha ha

patut tak siap

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/